Gündem
10 Eki 2015 12:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Ankara'daki korkunç patlama dış basında flaş haber oldu!

Ankara'daki tren garı kavşağında bu sabah yaşanan patlamaları İngiliz basın ve yayın kuruluşları son dakika haberi olarak servis ettiler.

BBC News: Ankara'daki seçim mitinginde patlama meydana geldi Türkiye'nin başkenti Ankara'daki patlamalarda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi. Doğan Haber Ajansı, patlamalarda en az 20 kişinin öldüğünü duyurdu.

Guardian: Ankara'daki intihar saldırısında çok sayıda kişi öldü Türkiye'nin başkenti Ankara'da Kürt militanlarla devlet arasındaki çatışmayı protesto etmek için düzenlenen mitingin toplanma yeri olan yerdeki patlamada en az 20 kişi hayatını kaybetti Sky News: Ankara'da iki patlama: en 20 ölü Türkiye'nin başkenti Ankara'daki iki patlamada en az 20 kişi hayatını kaybetti. Hükümet yetkilileri patlamanın bir terör saldırısı olduğunu onaylarken intihar saldırısı olup olmadığının araştırıldığını açıkladı.

PATLAMADAN ŞOK GÖRÜNTÜLER (FOTO-GALERİ)

ITV News: Türkiye'nin başkentindeki patlamalarda çok sayıda insanın öldüğünden korkuluyor Patlama, Kürt militanlarla Türk hükümeti arasındaki yaşanan çatışmayı protesto etmek için düzenlenen 'barış' yürüyüşünün toplanma yerinde meydana geldi.

Evening Standard: İntihar saldırısında en az 20 kişi hayatını kaybetti Türkiye'nin başkenti Ankara'daki şüpheli intihar saldırısında en az 20 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın nedeni henüz açıklanmazken hükümet yetkilileri araştırıldığını açıkladı. Patlama, yaklaşık üç hafta sonra yapılacak genel seçimlerin öncesinde yaşandı.

Daily Mail: Ankara'daki patlamalarda en az 20 kişi öldü Türkiye'nin başkenti Ankara'da düzenlenecek 'barış' mitingin hedef alan patlamalarda en az 20 kişi hayatını kaybetti. 1 Kasım'daki seçimlerden önce yaşanan patlamaların, intihar saldırısı olup olmadığı araştırılıyor.