Televizyon
26 Ağu 2014 17:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Anıtkabir'de Beyaz TV muhabirine su döküldü

Anıtkabir'deki etkinlik sırasında Beyaz TV ekibine tepki gösterildi. Bazı vatandaşlar, Beyaz TV muhabirinin üzerine su döktü.

 Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün portresi, Anıtkabir’de 6 bin kişinin yer alacağı dev bir organizasyonla bugün canlandırıldı. Canlandırmanın, ’Dünyanın En Büyük Atatürk Portresi’ olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi hedeflendi. Organizasyon için bugün saat 10.30’dan itibaren Anıtkabir’e giriş yapmaya başlandı. 13 yaşından büyük ve siyah giyimli 6 bin kişi Anıtkabir'de buluştu.


Milliyet'in haberine göre, Anıtkabir'de çekim yapan Beyaz TV ekibi ise, vatandaşlar tarafından protesto edildi. Vatandaşlar çekim yapan Beyaz TV ekibine, "Beyaz TV dışarı" diye slogan attı. Beyaz TV Muhabiri Gencay Ünal'ın Anıtkabir'de mozolenin olduğu bölüme çıkan merdivenlerde anons yaptığı sırada bir grup, protestoyu sürdürdü. Beyaz TV Muhabiri Ünal, yakasındaki Atatürk rozetini göstererek, "Ben sizden daha fazla Atatürkçüyüm buradan çıkmayacağım" dedi. Bunun üzerine bazı kişiler, pet şişe ile muhabirin üzerine su döktü. Tepkinin büyümesi üzerine Anıtkabir'de görevli subay ve askerler, Ünal'ı olay yerinden uzaklaştırdı.