Magazin
21 Ağu 2014 17:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Angelina Jolie'den şok sözler: Şu an çok şehvetliyim, birini bulmam lazım!

Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin geçmişte sürdürdüğü hızlı hayatın bir anısı daha ortaya çıktı.

ABD'de sunuculuğunu üstlendiği Access Hollywood ve Entertainment tonight gibi programlarla tanınan Pat O'Brien, meslek hayatı boyunca karşılaştığı ilginç olayları anlattığı I’ll Be Right Back After This adlı kitabında ünlü yıldıza ait bir anısına da yer verdi.

O'Brien, 2002 yılında kocası Billy Bob Thornton'dan yeni boşandığı sırada Jolie'yle Beverly Hills'in gözde otellerinden L"Ermitage'ın asansöründe karşılaştığı günü anlatarak şunları yazdı:

"Ona 'neler oluyor bebeğim' dedim. O da bana "Şu an çok şehvetliyim ve bir adam bulmaya çalışıyorum' diye cevap verdi."

"CİDDİ RUHSAL SORUNLARI VAR"

Şu an 66 yaşında olan Pat O'Brien'ın meslek yaşamı boyunca Angelina Jolie ile defalarca röportaj yaptı. Pat O'Brien, Jolie'nin uzun süre küs kaldığı babası aktör Jon Voight ile yaptığı bir röportajın ayrıntılarına da kitabında yer verdi. Ünlü gazeteci, Voight'ın kızı hakkında "ciddi ruhsal sorunları var" dediğini de belirtti.Pat O'Brien, kızıyla dargın olduğu dönemde Voight ile San Fernando Vadisi'nde karşılaştığında yaşananları da şöyle anlattı;

"Voight bana kızıyla konuşmamı istediğini söyledi. Kalbinin kırık olduğunu benitti. Bir gazeteciye güvenebileceğini söyledi. Ama bence bir TV röportajıyla kızını geri kazanabileceğini düşünerek hata yapıyordu."

ÇOÇUKLAR İÇİN KATLANIYOR

Hollywood'un rüya çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie hakkında dudak uçuklatan bir iddia ortaya atıldı. Bu iddianın sahibi de Pitt'in sık sık akıl danıştığı medyum Ron Bard.

54 yaşındaki Ron Bard'a göre Brad Pitt, artık Angelina Jolie'yi sevmiyor. Ama çocuklara olan büyük sevgisi yüzünden katlanıyor ve ilişkisini bitirmiyor. Ron Bard çifin özel yaşamı hakkında başka iddialar da ortaya attı.