Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kavga fotoğrafları ortaya çıktı

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in, boşanma kararı almasının ardından yaklaşık bir yıl önce çekilen kavga fotoğrafları basına sızdı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kavga fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 1

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in, boşanma kararı almasının ardından yaklaşık bir yıl önce çekilen kavga fotoğrafları basına sızdı.

120
Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kavga fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 2

Tarih Ekim 2015... Çocuklarıyla birlikte İngiltere’nin Windsor bölgesine giden Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin kavgası gün yüzüne çıktı.

220
Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kavga fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 3

Tartışma anında çekilen ve ilk kez yayımlanan fotoğraflarda; 52 yaşındaki Brad Pitt'in, ünlü aktristi kolundan çektiği, sonrasında Jolie’nin kendini uzağa ittiği görülüyor. Bu sırada Jolie’nin, kollarını yukarı atarak eşinden kurtulmaya çalışması dikkati çekiyor.

320
Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kavga fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 4

"SERT YÜZ İFADELERİ..." Kalabalığın arasında yaşanan sert tartışma, etraftakilerin cep telefonuyla fotoğraflandı. Görüntüleri paylaşan görgü şahidi, The Sun’a yaptığı açıklamada, "Eşim telefonla fotoğrafımı çekiyordu. Ne konuştuklarını ve tartışmalarını duymadım. Fotoğrafları kontrol ederken aralarında bir sürtüşme olduğunu fark ettik. Onları tekrar gördüğümüzde park içinde sert yüz ifadeleri dikkatimizi çekti” ifadelerini kullandı.

420