Magazin
23 Haz 2016 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:20

Angelina Jolie Brad Pitt evliliğinde büyük kriz

Brad Pitt, Angelina Jolie'in Londra'daki politik kariyerini ilerletmek için Fransa'daki malikanesini satışa çıkarmasını onaylamadığı için ünlü çiftin evliliklerinde sorun çıktı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 2005 yılında "Bay ve Bayan Smith" film setinde tanışıp birbirlerine aşık oldukları günden bu yana ilişkilerinde çok şey değişti. Altı çocuklu bir çift olarak 2014 yılında evlenen Jolie-Pitt çifti, UsWeekly Dergisi'nin iddiasına göre evliliklerinde kriz çıktı.

POLİTİK KARİYERİNİ İLERLETMEK İSTİYOR

İddiaya göre 52 yaşındaki ünlü oyuncu Brad Pitt, 41 yaşındaki eşi Angelina Jolie'nin, Londra'daki politik kariyerini ilerletmeye yardım etmesi için Fransa'daki Miraval Malikanesi'ni satışa çıkarma isteğinden dolayı mutsuz.

ARMINA HELIC İLE ÇALIŞIYOR

Dergiye konuşan çifte yakın bir kaynağın, "Siyaset dünyasında yer edinme çabalarını artırıyor" dediği Angelina Jolie, İngiliz Lordlar Kamarası üyesi Arminka Helic ile birlikte çalışıyor.

LONDRA EKONOMİ OKULU'NDA EĞİTİM ALIYOR

Aynı politik görüşe sahip oldukları iddia edilen Helic ve Jolie'nin, İngiltere merkezli, kar amacı gütmeyen bir ortaklık kurdukları konuşuluyor. Oscarlı oyuncu aynı zamanda Londra Ekonomi Okulu'nda eğitim alıyor.