Magazin
10 Ağu 2017 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Angelina Jolie-Brad Pitt cephesinden beklenen haber geldi!

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Eylül 2016’dan beri devam eden boşanma davası sona erdi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in arkadaşları, Hollywood’da ‘Brangelina’ olarak bilinen çiftin boşanma davasının bittiğini öne sürdü.

Us Weekly’nin haberine göre, çifte yakın kaynaklar; Eylül 2016’da açılan boşanma davasının sona erdiğini, ikilinin artık boşandığını söyledi.

Boşanma davasının uzun sürmesinin nedeninin Brad Pitt’in, evliliğini kurtarmaya çalışması olarak açıklandı.

Jolie’nin bir arkadaşı, Us Weekly’ye verdiği bir röportajda, “Pitt, boşanma sürecinde, bir aileyi kaldırabilme yetisini gösterseydi Jolie onu geri kabul edebilirdi” dedi.

İngiliz Daily Mail’e konuşan başka bir kaynak ise, “Boşanma süreci yavaş ilerledi ama durumda bir değişiklik olmadı” diyerek, çiftin sadece çocuklarının hatırı için birbirleriyle iyi geçindiğini öne sürdü.

Aynı kişi, Pitt’in, Jolie’yi geri kazanmaya çalıştığını, bu nedenle alkolü bıraktığını da sözlerine ekledi. “Herkes onların yeniden birleşeceğini düşündü” diyen kaynak, “Boşanmaktan vazgeçtiklerini duyursalar, bu hiç de şaşırtıcı olmazdı” dedi.

53 yaşındaki aktör Brad Pitt, GQ’ya verdiği röportajda, alkolle ilgili sıkıntısı olduğunu ama artık alkolü bıraktığını söylemiş, alkol alışkanlığının ebeveynlikte sorun teşkil ettiğini itiraf etmişti.

Ünlü yıldız ayrıca, terapi aldığını, iyileşmek için kendini sanata verdiğini, Los Angeles’taki stüdyosunda heykel yaptığını da anlatmıştı.

İngiltere’deki Glastonbury Festivali’ne katılan Pitt’in elini alkole sürmediği de görülmüştü.

42 yaşındaki aktris Jolie de boşanma davası sonrası ilk röportajını Vanity Fair dergisine vermiş ve boşanmanın çok zor olduğunu itiraf etmişti.

Maddox (15), Pax (13), Shiloh (11), Zahara (12), ikizler Vivienne ve Knox (9) olmak üzere altı çocuğu bulunan Hollyood’un ünlü ikilisi, boşanma sürecinde çocukların velayeti için de mücadeleye girdi.

12 yıldır birlikte olan Jolie ve Pitt, dava sürecinde çocukların zarar görmemesi için geçici anlaşmaya vardı ve mahkemeden gizlilik kararı çıkardı.

Çocuklar, Jolie’nin Los Feliz’deki 25 milyon dolarlık malikanesinde yaşıyor. Geçici velayetin Jolie'ye verildiği bilinse de boşanma davası sonucunda kesin olarak Jolie'ye verilip verilmediği ise bilinmiyor.