Televizyon
19 Şub 2017 12:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Ana Kuzusu'nda 1000 altın ödülünü kim kazandı? (Medyaradar/Özel)

TRT1’de ekrana gelen 1000 altın ödüllü Ana Kuzusu’nun finalinde büyük bir sürpriz yaşandı.

Kızların maharetlerini sergilediği ve annelerinin onlara not verdiği  ‘Ana Kuzusu’nda 13 hafta süren birinci sezon sona erdi. 1000 altın ödüllü yarışmayı, sürpriz bir şekilde rakiplerini geride bırakan Özbek asıllı Bahar Mustafaeva kazandı. 

TRT1 ekranlarında hafta içi her gün 14.30’da yayınlanan ‘Ana Kuzusu’nda, 4 kız anneleriyle birlikte yarışıyor. Kızlar, ev işlerinde tüm maharetlerini sergilerken, rakiplerinin annelerinden en çok altını almaya çalışıyor. Kızların görevlerini yapmaları sırasında anneleri onlara yardım edemiyor. Anneler, kızlarına sadece yol ve yöntem gösteriyor.

Gün sonunda ise son sözü anneler söylüyor. Bir nevi jüri olan anneler, o gün için kendilerine verilen 4 altını, başarılı bulduğu kızlara ödül olarak veriyor.  Ancak, hiçbir anne kendi kızına altın ödülü veremiyor.

Ana Kuzusu’nda haftanın son günü ise altın dağıtımında dengeleri değiştirecek özel oyunlar yer alıyor. Hafta içi yapılan görevler ve özel oyunlarda en az altını alan yarışmacı, annesiyle birlikte yarışmadan eleniyor.

Yarışmanın birinci sezonunda Seda Şan ve Elif Gülcanoğlu, başarılarıyla dikkat çekti. İlk haftasından yarışmaya başlayan Seda Şan ve Elif Gülcanoğlu, 13 haftalık maratonda elenmeden birinci sezonun finaline kadar gelmeyi başardı.



Yarışmayı kazanacak favori isimler olarak Seda Şan ve Elif Gülcanoğlu, gösteriliyordu.  Ancak, Cuma günü yapılan birinci sezon finalinde büyük bir sürpriz yaşandı. Yarışmaya 6.hafta giren Özbek asıllı Bahar Mustafaeva, zorlu rakiplerini geride bırakarak yarışmanın birincisi oldu.

Büyük ödülün sahibi olan Bahar Mustafaeva, sevincini birlikte yarıştığı annesi Dilfuza Bahridinova’ya sarılarak kutladı. Bahar Mustafaeva, kazandığı büyük ödülle ev almayı düşündüğünü söyledi.

MEDYARADAR/ÖZEL