Gündem
23 Eyl 2014 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:45

Alman gazetesinden korkunç iddia: IŞİD Türkiye'de kontrol edilemez hale geldi!

Geçtiğimiz aylarda Alman Dış İstihbarat Örgütü'nün (BND) Türkiye'yi dinlediğini yazan Alman Bild gazetesi, Türkiye'yi yerinden oynatacak bir iddia daha ortaya attı.

Bild, ortalığı karıştıracak iddialarına bir yenisini daha ekleyerek MİT'in hükümete sunduğu raporda "IŞİD'in türkiye'de çok büyüdüğünü ve kontrol edilemez hale geldiğini' yazdığını ileri sürdü.

Bild'in o haberine göre, rapor korkutucu bir resim çiziyor: Teröristler Türkiye'den sadece silah yardımı almıyorlar, aynı zamanda militanlar Türk hastanelerinde bakılıyor ve acımasız yeni savaşçılar kazandırılıyor.



IŞİD ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDİYOR

İstihbaratın raporuna göre yaşları 13-17 arasında değişen 8 çocuk IŞİD Teröristleri tarafından tecavüz edilip telefona kaydedildi. Böylece bunlar IŞİD için savaşma durumuna getiriliyor. Bu çocuklar kendi aileleri tarafından IŞİD teröristlerine emanet ettiriliyor. Bunun karşılığında 3000 Dolara kadar uzanan para alınıyor.

"IŞİD GÜNDELİK HAYATTA ZATEN VAR"

Bild'in haberine göre IŞİD Türkiye'de gündelik hayatta zaten var. Kendi sosyal ağlarıyla kendine yeni militanlar buluyor ve sokaklarda kendi reklamlarını yapabiliyorlar.

"IŞİD'Lİ İNSANLAR 'İSLAM'A İNANMIYORUM' DİYEN ADAMIN BOYNUNU VURDU"

İstihbarat raporuna göre, "Haziran sonu bir olay meydana geldi. Bir tüccar yüksek sesle bağırarak 'Siz insan değilsiniz, sizin inandığınız İslam'a ben inanmıyorum' diyerek şikayetçi oldu. Sonra IŞİD'lı insanlar adamın boynunu vurdu. Bu olay Mahkemede anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada öldü diye sonuçlandırıldı.

"IŞİD ÇOK GÜÇLÜ VE BİZ ONLARI KONTROL ALTINA ALAMIYORUZ"

Bild'de yer alan korkutucu istihbarat raporunun en önemli cümlesi, "IŞİD çok güçlü oldu ve biz onları kontrol altına alamıyoruz"