Reklam PR
05 Eyl 2016 12:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:31

Allianz Türkiye'nin kurumsal iletişimini hangi eski gazeteci yönetecek? (Medyaradar/Özel)

CNN Türk,Habertürk ve 24 TV gibi birçok medya kuruluşunda 13 yıl ter döktükten sonra sektör değişikliği yapan o ismin yeni adresi Allianz Türkiye oldu.

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye’nin kurumsal iletişim fonksiyonunun yönetimine eski gazeteci ve deneyimli iletişimci Burçun İmir getirildi.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Burçun İmir, çalışma hayatına 1995 yılında başladı. Burçun İmir Turkish Daily News, Alman Haber Ajansı, CNN Türk, CNN International, Doğan Haber Ajansı, 24 TV ve Habertürk gibi farklı kuruluşlarda çalıştı. Gazetecilik hayatında Ankara’da diplomasi muhabirliği, Kudüs, Bağdat ve Afganistan’da savaş muhabirliği, İstanbul’da program yapımcılığı ve sunuculuğu, editörlük, moderatörlük ve genel müdür yardımcılığı rollerini üstlendi. 2008 yılında telekomünikasyon sektörüne geçiş yapan İmir, 2013 yılına kadar Turkcell’de kurumsal iletişim müdürü olarak çalıştı. Burçun İmir, Allianz Türkiye’ye katılmadan önce 2013 yılından bu yana Aras Kargo’nun kurumsal iletişim, iç iletişim, dijital iletişim ve pazarlama iletişiminden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini sürdürdü.

Burçun İmir, çatısı altında Allianz Sigorta, Allianz Hayat ve Emeklilik ile Allianz Yaşam ve Emeklilik şirketlerini barındıran Allianz Türkiye’nin, dış iletişim, iç iletişim, dijital iletişim ve sürdürülebilirlik iletişiminden sorumlu olacak.