Magazin
27 Tem 2017 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:01

Alişan'ın röportajına Eda Erol'dan yanıt: Terlik de götürürüm...

Alişan verdiği röportajda, nişanlısı için "Terliğimi getirecek" deyince büyük tepkiler almıştı

Alişan geçen günlerde verdiği röportajda “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür” demişti. Alican sözlerine “Terliğimi de ayağıma getirecek” diye devam etmişti.

Habertürk gazetesi yazarı Esin Övet, köşesinde Alişan’ın nişanlısı Eda Erol’u aradığını belirterek Erol’un konuyla ilgili anlattıklarını yazdı.

Eda Erol, Övet’in “Alişan’a terlik götürür müsün?” sorusuna “Tabii ki götürürüm. Enişteme götürüyorum. Evde birçok yardımcımız olmasına rağmen her zaman 'Bir şey içer misiniz, yer misiniz' diye sorarım. Terliklerini götürürüm. Bunlar beni eksiltmez. Ben annemden, büyüklerimden böyle gördüm” diye yanıt verdi.

“ALİŞAN ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK O ZAMAN TARİH BELİRLENECEK”

Övet’in köşesinde yer alan bazı soru ve yanıtları şöyle:

“- Sence güzel bir kadın mısın?

Ben mi? Yani bilmiyorum ki. Güzellik göreceli bir şey. Kendimi çok güzel bulmuyorum, ama alımlı olduğumu söylüyorlar. Bana “Edalı, havalı” derler. Güzellik değişkendir, kime göre, neye göre.

- Düğün tarihi belli mi?

Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. O zaman tarih belirlenecek. Ama kasım gibi düşünüyoruz.

- Peki sen artık çok konuşulmaya başladın. Ne durumdasın?

Sorma, özümden kopmak istemiyorum. Ben eskiden her türlü fotoğrafı koyardım Instagram’a, ama şimdi 'Öyle giyinme, böyle yapma' gibi yorumlar geliyor. Çok üzülüyorum. İnsanın namusu, duruşu kıyafetle belirlenmez ki. Benim güzel, huzurlu bir hayatım var. İlginin bana dönmesini istemiyorum.”