Magazin
12 Nis 2017 18:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

Alişan taciz videosuyla ilgili gerçeği açıkladı: O genç kıza...

ABD'de çektiği bir videoyu Instagram'da takipçileriyle paylaşan Alişan'a sosyal medyadan tepki yağmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ABD'de çektiği bir videoyu Instagram'da takipçileriyle paylaşan Alişan'a sosyal medyadan tepki yağdı. Ünlü şarkıcı o görüntülerle ilgili gerçeği açıklamak zorunda kaldı.

"I must marry" yani "Evlenmeliyim" başlıklı videoda Alişan, bir parkta aynı örtünün üzerinde oturduğu genç bir kadına yaklaşarak, evlenme teklif ediyor. O sırada telefonla konuşmakta olan genç kadın ise çantasını alıp arkasına bile bakmadan koşarak kaçıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre Alişan bunu komik bir video olarak paylaşırken, sosyal medyada birçok kullanıcı ünlü şarkıcının yaptığının bir taciz olduğunu savundu.

Gerçekten de ilk bakışta göze komik bir şaka gibi gelen bu görüntüler, "Ya o kadının yerinde ben olsaydım" diye düşününce yerini tedirginliğe bırakıyor.

O KIZ BENİM ARKADAŞIM!

Tepkilerin artması üzerine Alişan, paylaştığı videoyla ilgili gerçeği açıkladı:

O kız benim arkadaşım, küçük bir şaka yaptık... Ben 40 yaşındayım ve ne ailemın ne de beni bu kadar yıldır ayakta tutan sevenlerimin başını öne eğecek bir hareket, ya da utanılacak bir hareket yapmadım ,yapmam! Benim bu vıdeoda tek hatam Esra'nın arkadaşım olduğunu belirtmemem oldu ki daha sonra yazdım...