Reklam PR
08 Nis 2015 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:28

Ali Taran'ın ilk CHP kampanya filmi yayımlandı! "Milletçe Alkışlıyoruz"

2015 genel seçimleri için CHP'nin reklam kampanyalarının sorumluluğunu üstlenen Ali Taran'ın CHP için yaptığı ilk kampanya filmi yayınlandı.

2015 genel seçimleri için, Mart başında seçim kampanyası için Ali Taran'la anlaştığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) reklam kampanyaları kapsamında Ali Taran'ın hazırladığı ilk kampanya filmi yayınlandı.

Reklamcı Ali Taran'ın 2015 gene seçimleri için hazırladığı CHP kampanyasının ilk filmi "Milletçe Alkışlıyoruz" adıyla yayınlandı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİ 'TRAFODAKİ KEDİ'

Filmin kısa video verisyonunda partiye dair bir mesaj bulunmuyor fakat, özellikle sosyal medyada, videoda 'trafonun yanında yürüyen kedi' gündem oldu.



"MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ"

Film için hazırlanan 'teaser' şeklindeki kısa tanıtıcı videoda sadece sokak duvarlarına şablonla boyanmış yazılar görünüyor. Arka planda da "milletçe alkışlıyoruz" sözü vurgulu bir ritmle tekrarlanıyor.



ALİ TARAN, CEM UZAN İÇİN DE REKLAM FİLMİ HAZIRLAMIŞTI

Ali Taran daha önce Cem Uzan'ın Genç Parti'sinin seçim kampanyasının iletişim çalışmalarını hazırlamış ve Uzan'ın katıldığı genel seçimlerde % 7'lik bir oy almasını sağlayarak büyük bir başarı elde etmişti.