Magazin
22 Mar 2018 09:31 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

Ali Koç'u sarsan intihar! Miami'deki evinin balkonundan atladı!

Ali Koç'un yakın arkadaşı olan 50 yaşındaki Deniz Badrutt, evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Ali Koç'un yakın arkadaşı olan 50 yaşındaki Deniz Badrutt, bir süre önce Miami'ye gidip yerleşmişti.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde, Badrutt'un, geçen hafta evinin balkonundan atlayarak intihar ettiğini belirtti. Sebebini bilmediğini, ancak Badrutt'un, eşiyle son zamanlarda sorunlar yaşadığını belirten Cankurt, "Çiftin evliliğinin kötü gittiğini ve hatta eşinin Deniz Hanım'a boşanma davası açtığını duymuştum" dedi.

Badrutt'un İstanbul'da defnedileceğini de belirten Cankurt, Ali Koç'un, Badrutt'un cenazesini Miami'den getirmekle ve defin işlemleriyle uğraşmakta olduğunu da ifade etti.

Cankurt'un yazısı şu şekilde:

"Yıllar önce St. Moritz'deki ünlü Badrutt Palace Hotel'in sahibi Johannes Badrutt ile evlenip İsviçre'ye gelin giden sosyetenin ünlü ismi Deniz Badrutt ile ilgili maalesef üzücü bir haberim var. Türkiye'den Ali Koç, Şebnem Dinçgör, Sahir Erozan, Zeynep Mutlu, Sezai Taşkent, Can Akçay ve Aliye Simavi'nin yakın arkadaşı olduğunu bildiğim, dünya jet-set'inden de pek çok ünlü isim ile dost olan Deniz Badrutt, geçen hafta Miami Lincoln Caddesi'ndeki evinin balkonundan atlayıp intihar etmiş!

CENAZE İŞLERİYLE ALİ KOÇ İLGİLENİYOR

Badrutt çifti, uzun bir süre önce St. Moritz'deki otelleri Badrutt Palace'ı satıp Miami'ye taşınmıştı. Kışı Miami'de, yaz aylarını da St. Tropez'de geçiren çiftin yakın zamana kadar mutlu bir hayatı vardı. Fakat son zamanlarda, 16 yaşında bir oğulları da olan çiftin evliliğinin kötü gittiğini ve hatta eşinin Deniz Hanım'a boşanma davası açtığını duymuştum.

Sebebi bu mudur bilmiyorum ama Deniz Hanım, geçen hafta salı günü canına kıymış. Yaşasaydı, pazar günü 51'inci doğum gününü kutlayacak olan Deniz Hanım, İstanbul'da defnedilecek. Yakın arkadaşlarından biri olan Ali Koç, Deniz Hanım'ın cenazesinin Miami'den getirilmesi ve defin işlemleri ile ilgileniyormuş. Allah gani gani rahmet eylesin."