Gündem
23 Tem 2014 09:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Ali Fuat Yılmazer: Reza'ya yapılmamış polislik...

İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, sabah saatlerinde tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Yılmazer hastane çıkışında gazetecilere "Rezalara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan İstanbul’un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin hastane çıkışında 'Bir şey diyecek misiniz?' sorusuna Ali Fuat Yılmazer, kelepçelenmiş ellerini havaya kaldırıp, "Diyeceğim zamanla; ama bunları görün. Bu şeref madalyalarını görün. Reza'lara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz" dedi. Bunun üzerine görevli polisler, Yılmazer'i arabaya bindirebilmek için sık sık "müdürüm lütfen" uyarısında bulundu.

"REZA'LARA YAPILMAMIŞ POLİSLİĞE MARUZ KALIYORUZ"

Yılmazer daha sonra da koluna giren polisleri göstererek, "Bunlar da bugünün polisliği kardeşim. Reza'lara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz. Türkiye görecek; tarihe geçecek bu şeref madalyaları. Devletimden aldığım şeref madalyaları" diye konuştu.