Polemik & Kulis
17 Ağu 2017 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

Ali Eyüboğlu ile Esin Övet 'Demet Akalın' yüzünden fena kapıştı! "Esin Övet'e öyle bir ders vereceğim ki..."

Ali Eyüboğlu ile Esin Övet arasında Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin adlı programda yaşanan Demet Akalın olayı yüzünden tartışma çıktı.

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Ali Eyüboğlu ile Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet önceki gün Esin Övet’in kaleme aldığı köşe yazısı üzerinden birbirine girdi.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Magazin adlı magazin programında geçtiğimiz günlerde konuşulan bir konuyu yanlış anlayan Demet Akalın yayına bağlanmış ve isyan etmişti.

Yayında Demet Akalın’ın ağlamasını konu alan bir yazı yazan Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet isim vermeden Beyaz Magazin’e ve gazeteci Ali Eyüboğlu’na verdi veriştirdi.

Köşe yazısında yazılanlara tepki gösteren Ali Eyüboğlu, önce sosyal medyada sonra da yorumcu olduğu programda Esin Övet’e sert cevaplar verdi.

Daha önce Beyaz TV'de sunuculuk-yorumculuk yapan Esin Övet ise Ali Eyüboğlu’nun köşe yazısına verdiği tepkiyi “kadına şiddet” ve “beni tehdit ediyor” diye sosyal medya hesabından paylaştı.

“Ben gazetecilik yaparken Esin Övet, ‘su’ya ‘bu’ diyordu!” diyen Ali Eyüboğlu, Esin Övet’i yayını izlemeden ve konuyu tam olarak bilmeden yazı yazmakla suçladı.






“Algı operasyonu yaparsınız ama gerçekleri değiştiremezsiniz” diyen Ali Eyüboğlu “senden gazetecilik dersi alacak değilim, sadece senden hangi mekanın tanıtımı nasıl yapılır öğrenebilirim” dedi.

Programın yorumcularından Sinem Yıldız Övet’i şakşakçılık ve PR gazeteciliği yapmakla suçlarken Beyaz Magazin programının yapımcısı Bilal Özbilge de sosyal medyadan Esin Övet’e cevap verdi ve “hakkımızı yedirtmem, belli ki kıskanılıyoruz” dedi.

İşte Beyaz TV ekranlarında tansiyonun doruk yaptığı o anlar:


Beyaz Magazin'i hedef alan Esin Övet'e yanıt! paylaşan: BeyazMagazin