Medya
07 Haz 2017 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

Ali Eyüboğlu Acun Ilıcalı'ya sordu: 'Brezilya' projesinde son durum ne?

Yunanistan'da reytinglerde zirveyi gören Acun Ilıcalı, Ekim ayında yeni bir ülkede daha yarışma programı yapmaya hazırlanıyor...

Acun Ilıcalı, Yunanistan'daki reyting başarısının ardından Brezilya televizyonlarının gözdesi oldu.Gelen teklifi kabul edip Brezilya TV'sine yarışma programı yapmayı kabul etti.

Acun Ilıcalı, Brezilya televizyonları için çekeceği yarışma için "Yüzde 80 oranında anlaştık gibi... Ekim ayında, haftanın üç günü yeni bir yarışma yapacağız Brezilya kanalına.." açıklaması yaptı...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun köşesinden işte o gelişmeler:

TEKLİF BREZİLYA TELEVİZYONUNDAN GELDİ

Yunanistan’a, “O Ses Yunanistan”dan sonra “Survivor” yarışmalarını yapan Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı, bu kez okyanus ötesine açıldı.

Yıllarca dünyaya pembe dizi ihraç eden Brezilya’nın önde gelen TV kanallarından biri, Acun Medya’nın Yunanistan’da yaptığı yarışmaların aldığı yüksek reytingi görünce Acun Ilıcalı ile temasa geçti.

YUNANİSTAN'DAKİ BAŞARI ACUN'U BREZİLYA'YA AÇTI

Brezilyalı televizyoncularla önce Acun Medya yöneticileri görüştü. Acun Medya yöneticilerine, “Yunanistan’da yaptığınız yarışmaların reyting başarısı müthiş. O yüzden biz de sizinle çalışmak, program yaptırmak istiyoruz” dedi. Taraflar arasındaki ilk görüşme olumlu sonuçlanınca Brezilyalı televizyoncular, Acun Ilıcalı’yı ülkelerine davet etti.

YÜZDE 80 ANLAŞTIK GİBİ

“Survivor 2017”yi çektiği Dominik’ten Brezilya’ya geçip, burada kanal yöneticileriyle görüşen Acun Ilıcalı’ya, son durum ne aşamada diye sordum, şunları söyledi:

“Görüşme çok iyi geçti. Yüzde 80 oranında anlaştık gibi... Ekim ayında, haftanın üç günü yeni bir yarışma yapacağız Brezilya kanalına... Brezilya, Türkiye’nin üç katı nüfusa (310 milyon) sahip, televizyonun çok izlendiği bir ülke... Orada yapacağımız yarışmanın başarısı Acun Medya’yı Güney Amerika gibi devasa bir pazara da açacaktır.”