Televizyon
24 Eyl 2015 08:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

Ali Babacan Mr. Robot dizisinde!

Eski Bakan Ali Babacan dünyaca popüler dizide yer aldı.

Eski bakanlardan ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Ali Babacan, dünyayı kasıp kavuran Mr. Robot dizisinde yer aldı. 25 Haziran’da başlayan ve konusu itibarıyla çok konuşulan ABD yapımı dizide, Babacan’ın IMF Başkanı Christine Lagarde ile yaptığı bazı görüşmelerin görüntülerine yer verildi. Dizide, Babacan’ın Lagarde ile kurgu gereği küresel hacker krizini görüştüğü sahneler yer aldı.

DÜNYA LİDERLERİ VE BABACAN

“Kapitalist sisteme başkaldırı” olan Mr. Robot adlı dizide, AK Parti Ankara Milletvekili adayı Babacan’ın görüntülerine yer verilmesi dikkat çekti. Babacan’ın, IMF Başkanı Lagarde ile yaptığı görüşmelerden bazı görüntüler dizide yer aldı. Dizide, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Japonya Başbakanı Shinzu Abe ve Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in de görüntüleri bulunuyor



‘DEMOKRASİMİZ HACK’LENDİ’

Dizi, New York’ta gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışan, geceleri kanunları hiçe sayan bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı anlatıyor. Dizinin sloganı, “Demokrasimiz hack’lendi.”