Gündem
11 Eki 2017 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Ali Ağaoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımına büyük jest!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun sahibi Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularına birer daire hediye ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltereyi 2-1 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ağaoğlu Çekmeköy Pak projesinden hediye eden Ali Ağaoğlu, gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Aslan gibi yürekleri var

Türkiye’nin uluslararası alanda zorluklarla dolu bir dönemden geçtiğini belirten Ağaoğlu, “ Millet olarak çeşitli engellerle karşılaşıyoruz. İş dünyası da payına düşen zorluklarla boğuşuyor. Böyle bir dönemde Avrupa şampiyonu olan Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı’mızın dosta düşmana gösterdiği bir şey var: Türk milleti olarak aşamayacağımız engel yok. Ampute milli takımının birbirinden değerli oyuncularının elleri kolları olmayabilir, ama aslan gibi yürekleri var. Bu vatan sevgisi, Türkiye sevgisi ile dolu sapasağlam yürekleri ile hepimizi onurlandırdılar.” dedi.

Ay-Yıldız’ın çevresinde birleştik

Türkiye’nin şu dönemde birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha fazla ihtiyacının olduğunu vurgulayan Ağaoğlu; “Türkiye‘nin iç ve dış düşmanlarla boğuştuğu, en fazla birliğe, beraberliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğu bir dönemde o dağ gibi yürekleriyle, katıksız ve karşılıksız vatan sevgileriyle bu ülke insanlarını bir yumruk gibi birleştirdiler. Türkiye bu aslanlar için bölgesel, siyasal, etnik farklılıklarını, hiç düşünmeden ay-yıldızın çevresinde birleşti. Bunu bize sağlayan aslanlarımıza, şimdi bizim borcumuzu ödemenin zamanıdır.” İfadelerini kullandı.

Milliler alkışlarla karşılık verdi

Basın toplantısı sırasında Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile bir telefon görüşmesi de yapan Ali Ağaoğlu burada yaptığı görüşmede, “Başarınızın karşılığı kesinlikle maddi ve manevi ölçülemez fakat biz Ağaoğlu Grubu olarak bunu bir görev saydık bu yüzden bu evler size ananınızın ak sütü gibi helaldir” dedi. Ağaoğlu’nun bu jesti karşısında duygulanan oyuncular, alkışlarla karşılık vererek Ali Ağaoğlu’na milli takıma ve Türk sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.