Magazin
27 Haz 2017 09:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Aldatılan Survivor Nagihan gönlünü kaptırdı! İşte oyuncu sevgilisi...

Eşi Uğur Göke’nin aldatması ve sosyal medyada çıplak fotoğraflarının çıkması sonucu boşanan Nagihan Karadere aradığı mutluluğu oyuncu, Tolga Yüce'de buldu.

Uzun süredir görüştükleri öğrenilen ikilinin sosyal medya aracılığı ile yazışmaları ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl magazin gündemini meşkul eden Nagihan Karadere, genç oyuncu Tolga Yüce ile aşk yaşamaya başladı.

Eşi Uğur Gökçe ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Karadere'nin sosyal medya hesabından Yüce ile yazışmaları çok konuşulacak. Yazışmalardan da anlaşıldığı gibi büyük bir aşk yaşayan ikilinin birbirlerini de Tekirdağ'daki bir filmin setinde tanıştıkları öğrenildi.

Uzun süredir aşk yaşayan ikili, bu birlikteliği de herkesten saklamaya çalıştıkları ama bu amaçlarında başarılı olamadıkları görüldü.



KARADERE’NİN JÖNÜ
Survivor yarışmasının ardından büyük bir üne kavuşan Karadere, yeni aşkı Tolga Yüce'den de yeni jön olarak bahsettiği görüldü. Sosyal medya hesaplarından birçok kez Yüce ile fotoğraf paylaşan Karadere, “Beklenen yeni proje için toplantıdayız, jönümüz belli Tolga Yüce” yorumu da beklenen projenin evlilik mi olacağı sorularını getirdi.