Gündem
30 Eyl 2014 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

AKP'li televizyoncuyu AKP milletvekili mi dövdürdü?

AK Parti'ye yakın bir televizyon kanalının program müdürü AK Parti'li bir milletvekilinin kendisine saldırdığını iddia etti.

Manisa Medya TV Program Müdürü Hüsamettin Edebali, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile televizyona gelen birkaç kişi tarafından saldırıya uğradığını iddia etti.
Bu iddiaya göre; AK Parti'ye yakın televizyon kanalının müdürü yine AK Parti'liler tarafından darp edildi. Keçiliköy'de yayın yapan Manisa Medya TV'de 26 Eylül Cuma günü yaşanan saldırı olayı şöyle gerçekleşti:
'TANRIVERDİ Mİ YAPTIRDI?' ŞÜPHELERİ
AKP Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, programa katılmak için yanında birçok partili ile televizyona geliyor. AKP Milletvekili Tanrıverdi yayına girdiğinde, daha önce sosyal medya üzerinden Hüsamettin Edebali ile tartışan birkaç kişi Edebali'nin yanına gidiyor ve konuşmak için çağırıyor.
Manisa Manşet'ten Hülya Kılınç'ın haberine göre; AKP Milletvekili Tanrıverdi ile ilgili sosyal medya üzerinden eleştirel yazılar yazmaması konusunda Edebali tehdit ediliyor ve aralarından bir kişi Edebali'ye vurarak onu yere düşürüyor. Bunun üzerine Edebali, Barbaros Polis Karakolu'na giderek şikayetçi oluyor. Şikayetinde, saldırının AKP Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi tarafından yaptırıldığı şeklinde şüphelerinin olduğunu da ifade ediyor.
HEM BAŞBAKANA HEM CUMHURBAŞKANINA ŞİKAYET EDECEK
Manisa Medya TV Program Müdürü Hüsamettin Edebali, saldırıyı doğrulayarak şu açıklamada bulundu:
"Şahsıma yapılan bu çirkin saldırının peşini bırakmayacağım. Birlikte geldiği adamlar tarafından darp edilmeme rağmen Hüseyin Tanrıverdi, ne aramış, ne de bir geçmiş olsun demiştir. Gerçek bir milletvekili olsaydı arardı. Tanrıverdi'yi hem Başbakana hem de Cumhurbaşkanı'na şikayet edeceğim"
Saldırıya uğrayan program müdürünün çalıştığı Manisa Medya TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat, AKP Manisa İl Teşkilatı Başkan Vekili ve Siyasi Hukuk İşler Başkanı olarak görev yapıyor.