Medya
05 Ağu 2017 11:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Akif Beki, Hüseyin Gülerce ve Melih Gökçek'e fena yüklendi! ‘Pişkinler Çetesi’ elemanı ‘Yüzsüzler Şebekesi’ mensubu

Akif Beki köşesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hüseyin Gülerce ve Cübbeli Ahmet’e yüklendi.

Hürriyet yazarı Akif Beki köşesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ'nün yayın organı Zaman gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni şimdiki Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ve Cübbeli Ahmet’e yüklendi.

Beki köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“Melih Gökçek için mesele basit, hem de aktif Twitter mesaisiyle her telden komplo teorisyenliği yapacak kadar basit. Mücadele arkadaşı, dava ortağı Hüseyin Gülerce’ye sahip çıkarken meselenin basitliğini şöyle ortaya koyuyor:

‘Gülerce’ye saldırıyı organize eden N.M.’dir. Bütün gücünü arkadaşları üzerinde kullanarak bu yazıları yazdırmıştır. Bilesiniz…'

‘Bu yazılar’ dediği yazılardan biri, benim şu ‘Gülerce’yi savunmak istiyorum ama’ başlıklı yazım.

Fakat üstümdeki etki gücünü kullanarak beni Gülerce’ye saldırtan arkadaşımı, kaç gündür adının baş harflerinden çıkaramadım.

Gökçek Başkan diyorsa, vardır mutlaka beni diğerleriyle birlikte Gülerce’nin üstüne kışkırtan bir çete lideri.

Ama kim bu elebaşımız N.M.? Gökçek’le Gülerce kadar yakın ve bağlı mıyız birbirimize?

Adının tam açılımını bahşederse, ‘Gülerce’ye Saldıranlar Örgütü’nün biz üyeleri de liderimizin kimliğini öğrenmiş oluruz.”

“PİŞKİNLER ÇETESİ ELEMANI…”

Köşesinde “Kimi ‘mesele basit’çiler şöyle bir özellik de taşır. Kendileri baş Fetullahçılıktan FETÖ’yle mücadele baş kahramanlığına geçer. Dün Fetullahçıyken FETÖ düşmanı diye suçladıklarını, döner bugün de FETÖ’cülükle suçlarlar. Onların yerine sizin yüzünüz kızarır. O halde bile üste çıkıp bir de iftira attığınızı, kara çaldığınızı söylerler.” diyen Beki şöyle devam etti:

“Onlardaki bu ‘teflon fırdöndü’ mantığına vurursanız, tam bir ‘Pişkinler Çetesi’ elemanı, katıksız bir ‘Yüzsüzler Şebekesi’ mensubudurlar.

Fakat en üst üyelikleri başka. Daima ‘İndirgemeciler Teşkilatı’nın sadık bendesidirler. Meseleyi anında çarpıtır, moleküllerine ayırıyormuş gibi saptırır, güya en basit haline indirgerler.

Artık yenemezsiniz onları. Taşa geçer ama akıllarına giydirdikleri savunma zırhına laf geçmez, söz geçirmez olurlar karşınızda.

Gökçek’in ‘hücum’lardan korumaya çalıştığı ahbabı Gülerce’ye göre de ‘mesele bu kadar basit’:

“Dördü birden üzerime geliyor. Çok şükür ya bunlar övseydi. Karaktersizlerin yalan ve iftiralarla saldırmalarına üzülmeyin. Doğru istikamette olduğumuzu gösterir. Millet düşmanları ile 48 yıldır mücadele ediyorum, vazgeçmem. Batı taşeronları bizi sevmez, çekemez.”

Benim de katıldığım bu toplu saldırıyı örgütleyen N.M. bir dış güç mü yoksa, söylese Gökçek de bilsek.”

“FETÖ’NÜN KAFASI DA CÜBBELİ MENTALİTESİ GİBİ…”

Yazısında Cübbeli Ahmet’e de yüklenen Akif Beki şunları kaydetti:

“Cübbeli Ahmet’e göre de mesele basit: ‘Mustafa İslamoğlu, Görmez’in gitmesine üzülüyorsa demek ki biz doğru yoldayız…'

Dediklerine bakılırsa kendisi gelenekçi Ehlisünnet’i temsil ediyor, dosdoğru yol üzere, ona hurafeci gözüyle bakanlarsa Ehlisünnet düşmanı, vatan haini ve İslam’a saldırıyor. Bu kadar basit işte.

İlahiyatçı İslamoğlu 'Görmez Hoca’nın görevden ayrılmasına 2 grup sevindi. Bir, FETÖ. İki, FETÖ’nün yerine talip olanlar. Zihinsel FETÖ’cü tarikatların Mehmet Görmez operasyonu tamamlanmış, artçı darbe başarılı olmuştur. Allah aklımıza zeval vermesin” dememiş boşuna.

‘Mesele basit’ cemiyetlerinin ağababası FETÖ, kendi zihniyetine aykırıysa, yazı yazmayı örgütlü faaliyet sayar, organize suça sokardı.

Kendi üyelerinden birine karşıysa... Eleştirmeyi, doğrudan vatana ve millete düşmanlık, İslam’a saldırı basitliğine indirgerdi.

FETÖ’nün kafası da Cübbeli mentalitesi gibi işlerdi yani.

2014’te Zaman gazetesinde çıkan şu haberi hatırlayın:

“Eski Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı’nın 75 sayfalık ihbar yazısında, ‘18 Aralık Hukuka Darbe Örgütü’ne üye olmakla suçlanan gazetecilerin tam listesi...”

Kimler yoktu ki 17 Aralık operasyonuna ‘kumpas’ dediği için bu örgüt kadrosuna alınmayan.

Çünkü mesele basit. Allah aklımıza zeval vermesin.”