Medya
23 Kas 2017 15:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

AK Partili Mehmet Metiner köşesinde yazdı: Cumhurbaşkanı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de Boşnaklarla ilgili yaptığı bir yorum infial yarattı.

Eleştirenler arasında AK Partili vekiller de vardı. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner Star Gazetesi'ndeki köşe yazısında “Sabah gazetesinde yazan birinin, bir televizyon programında sarf ettiği gerçekten edepsiz ve hakaretamiz sözler hepimizin infialine neden olmuştur. Ve herkesten çok bizim derin öfkemizi çekmiştir” diye yazdı.

Metiner, yazısında şu ifadelere yer verdi:

''Kaç gündür bu takıntılı ve hastalıklı psikolojilerini bir gazeteci üzerinden Cumhurbaşkanı’mıza kusan gazeteci ve siyasetçilere baktıkça, gazetecilik mesleği ve siyaset kurumu adına utanç duymamak mümkün değil.

Sabah gazetesinde yazan birinin, bir televizyon programında sarf ettiği gerçekten edepsiz ve hakaretamiz sözler hepimizin infialine neden olmuştur. Ve herkesten çok bizim derin öfkemizi çekmiştir.

Sırf Sabah gazetesinde yazdığı veya Cumhurbaşkanı’nı savunduğu için işbu gazetecinin densizliğin ve seviyesizliğinin faturasının Cumhurbaşkanı’mıza kesilmesi çok büyük bir ahlaksızlık örneğidir. Cumhurbaşkanı’mızı herkesten önce ve herkesten çok inciten bu densiz ve edepsiz sözler dolayısıyla hedef tahtasına oturtanlar bilinmelidir ki tıpkı o sözlerin sahibi kadar mücrimdirler.''