Magazin
02 Ara 2016 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:13

Ajda Pekkan'dan ilginç açıklama: Süperstar olmasaydım,aşçı olurdum!

Özge Ulusoy'un sunduğu 'Özge Ulusoy ile Lifestyle' programına konuk olan Süperstar Ajda Pekkan, hayatına dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu

'Özge Ulusoy ile Lifestyle' programında özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Süperstar Ajda Pekkan, "Sosyal hayatım çok yok çünkü evi çok seviyorum. Çok evcilim. Yemek yaparak zaman geçiriyorum. Şimdiki aklım olsa 5 yıldızlı aşçı olurdum. Dünya mutfağını çok seviyorum. Yemek yemeyi de, yapmayı da çok seviyorum. Annelerimiz alaturka yemekleri bize çok güzel sundular yedik bitti. Ama ben yenilerle uğraşıyorum. Kendi karışımlarımı, kendi damak tadına göre ayarlıyorum. Ayrıca resim yapmayı ve dikiş dikmeyi çok severim, çok da güzel dikiş dikerim. Kendime narsist değilim ama yaptığım işte narsistim" dedi.

HAYALİ HAYVAN BARINAĞI YAPMAK

Evdeyken  sabah kedinin kumunu toparladığından, onların hangi yemeği yiyeceğini anlamak için 4 çeşit yemek koyduğundan bahseden Süperstar "Merak ediyorum benim için kim yapar acaba bunu" dedi ve en büyük arzusunun modern bir hayvan barınağı yaptırmak olduğunun altını çizdi.

ŞARKI SÖYLEMEYİ DÜŞÜNÜYOR MUSUN?

Programın sonlarına doğru Ajda Pekkan; Özge Ulusoy'a şarkı söylemeyi düşünüp düşünmediğini sordu. "Catherine Deneuve'nin de sesi yok ama çok güzel şarkı söyledi. Konuşuyormuş gibi bizim resitatif dediğimiz teknikle, orkestrayla şiirsel gibi küçük küçük sesini çıkararak yapmanı öneririm hatta sana bu konuda da yardımcı olmak isterim" diyerek Özge Ulusoy'a teklifte bulundu.