Reklam PR
25 Mar 2016 14:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Ajanda PR, müşterileri arasına Extreme Audio’yu kattı

Hi-Fi ve High-End tutkunlarına hizmet veren Extreme Audio, sektörün önde gelen ajanslarından Ajanda PR ile el sıkıştı.

Müzik ve sinema sistemleri alanında Marantz, Focal, KEF, Naim gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye genel distribütörü Extreme Audio’nun önümüzdeki süreçte tüm iletişim çalışmalarını Ajanda PR yönetecek.

Orhan Aydoğan’ın başkanlığında 2002 yılında kurulan Extreme Audio’un ürün profilinde akıllı ev, müzik ve sinema otomasyon sistemlerinden, dünyanın en kaliteli marine audio sistemlerine kadar toplamda 70’den fazla markayla müzik tutkunlarının her seviyede ihtiyacına yönelik hizmetler sunuyor.

Kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Extreme Audio, Flipper Residence, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Keller Williams Türkiye, Sueno Deluxe Belek Hotel, Grand Pasha Girne Hotel, Asos Ida Costa Hotel, World Tourism Forum, Alesta AVM, Bedir Usta Ocakbaşı & Döner, Dunlop, Artist Yapım, Mesut Yar ve Karadenizli İşadamları Derneği vb. gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.