CineRadar
03 Tem 2015 08:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Ailesinin intikamı için geri dönüyor!

Bu hafta sinema salonlarında bol bol cinayet ve intikam var. Aksiyon filmlerini sevenler için kaçırılmayacak filmler bugün vizyona girdi. Sinemalarda gösterilen yeni filmleri Murat Tolga Şen, Cineradar köşemizde yazıyor.

İntikam

Kristian Levring’in yönettiği ve Mads Mikkelsen, Eva Green, Eric Cantona ile Mikael Persbrandt’in oynadığı İntikam (The Salvation), 03 Temmuz 2015’de Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Film, 1870'li yıllarda hemen hemen her alanda dünyann merkezine oturan ülkelerden birinde geçiyor: Amerika Birleşik Devletleri. Hikayenin kahramanı olan göçmen kendinden beklenmedik bir şekilde hareket ederek ailesini öldüren katili soğukkanlılıkla öldürerek intikamını alır. Ancak bu yaptığı, bölgedeki en azılı çetelerden birinin başındaki kişiyi özellikle çok sinirlendirir. Çete ile oluşan gerginlik esnasında en yakınları tarafından ihanete uğrayan kahramanımız, çeteyle tek başın yüzleşmek ve savaşmak zorunda kalacaktır.

Öldürmenin 3 Yolu

Kriv Stenders’in yönettiği ve Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer ile Callan Mulvey’in oynadığı Öldürmenin 3 Yolu (Kill Me Three Times), 03 Temmuz 2015’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



Öldürmenin 3 Yolu, aşk, ihanet ve cinayetin iç içe geçtiği kara komedi tarzında bir aksiyon ve gerilim filmi. Filmin ana karakteri olan Charlie Wolfe kurnaz bir suikastçıdır. Charlie, Alice Taylor adındaki baştan çıkarıcı bir kadını öldürmek için işe koyulduğunda bir tek kendisinin işin içinde olmadığını fark eder. Charlie, kendini üç ayrı cinayet, kargaşa, şantaj ve intikam hikâyesinin tam merkezinde bulur.

Büyük Tuzak

Fabrice Du Welz’in yönettiği ve Gerard Lanvin, Joey Starr, Alice Taglioni ile Ymanol Perset’in oynadığı Büyük Tuzak (Colt 45), 03 Temmuz 2015’de Pinema Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor.



Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis teşkilatına katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşındaki genç nişancı, teşkilatın yozlaşmış üyelerinden biri olan Milo ile tanışır ve kendisini tehlikeli bir girdabın içinde bulur. Vincent, vaftiz babası Chavez’in de içinde olduğu ve iki tarafın da polis olduğu bu kavgada uğruna savaştığı bütün değerleri sorgulayacaktır.

Büyük Oyun

Jalmari Helander’ın yönettiği ve Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson ile Mehmet Kurtuluş’un oynadığı Büyük Oyun (Big Game), 03 Temmuz 2015’de The Moments Entertainment dağıtımıyla Movie Box tarafından vizyona çıkarılıyor.



Ormanda kamp yapmakta olan Oskari, esrarengiz bir uçağın kamp alanı yakınlarına düşürülmesi sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır. Fakat Amerikan Başkanının bu durumdan kurtarılması gerekmektedir. Oskari, kontrolü ele geçirerek Başkan Moore’un kurtarılmasına yardım eder. Dünyanın en güçlü adamı soğuk Finlandiya ormanlarında genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalabilir mi?

Entourage

Doug Ellin’in yönettiği ve Mark Wahlberg, Emily Ratajkowski, Alice Eve ile Emmanuelle Chriqui’nin oynadığı Entourage, 03 Temmuz 2015’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.



Ödüllü HBO dizisinin beyazperde uyarlaması Entourage’de sinema yıldızı Vincent Chase, ekürileri Eric, Turtle ve Johnny’yle birlikte geri dönüyor ve süper menajerlikten stüdyo yöneticiliğine geçmiş olan Ari Gold’la yeniden birlikte çalışmaya başlıyorlar. Kahramanlarımızın tutkularından bir kısmı değişmiş olsa da, Hollywood’un kaprisli ve çoğunlukla çetin dünyasında gezinirken aralarındaki bağ güçlü olmaya devam ediyor.

Kaçak Prenses

Julian Jarrold’un yönettiği ve Sarah Gadon, Bel Powley, Jack Reynor ile Emily Watson’un oynadığı Kaçak Prenses (A Royal Night Out), 03 Temmuz 2015’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.



2. Dünya Savaşı’nın sonlandığı günün ertesinde Britanya’da büyük bir kutlama yapılacaktır. Kral George ile Kraliçe Elizabeth kutlamaların yapılacağı gece, Kral halka seslenirken kızlarının yanlarında olmasını isterler. Fakat Prenses Elizabeth için bu gece sokaktaki hayata karışabileceği son şanstır. Kral ve Kraliçeyi ikna eden iki prenses kutlamalara katılmak için saraydan ayrılırlar. Elizabeth, Jack ve o güne dek hiç hissetmediği duygularla tanışır.

CiNERADAR köşesi sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen tarafından hazırlanmaktadır. Filmlere ait künye bilgileri üstad Sadi Çilingir'e ait Sadibey.com sitesinden, izniyle alınmaktadır.