Ahu Yağtu Hacı Sabancı'yla yakalandı Özge Ulusoy çıldırdı!

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu’nun iş adamı Hacı Sabancı ile önceki akşam Emirgan’daki bir mekanda yakınlaştığı öne sürüldü. 

Ahu Yağtu Hacı Sabancı'yla yakalandı Özge Ulusoy çıldırdı! - Sayfa 1

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu’nun iş adamı Hacı Sabancı ile önceki akşam Emirgan’daki bir mekanda yakınlaştığı öne sürüldü. 

121
Ahu Yağtu Hacı Sabancı'yla yakalandı Özge Ulusoy çıldırdı! - Sayfa 2

Ahu Yağtu ve Hacı SAbancı'nın bütün gece boyunca dudak dudağa eğlendiği iddia edildi. Yaşanan bu skandal üzerine Hacı Sabancı'nın kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi ve Ahu Yağtu'nun yakın arkadaşı olan ÖZge Ulusoy'un vereceği tepki merak konusuydu. Hacı Sabancı ile 6 yıllık ilişkisini 3 ay önce bitiren Özge Ulusoy öyle bir hamle yaptı ki, devamı çok daha fena olacak gibi.

221
Ahu Yağtu Hacı Sabancı'yla yakalandı Özge Ulusoy çıldırdı! - Sayfa 3

'HERKES GÖRMÜŞ' Ahu Yağtu (39) ile Hacı Sabancı’nın (30) Emirgan’daki gece kulübü Gizli Kalsın’da samimiyeti koyulaştırmış, dans edip öpüşmüştü. Bu yakınlığı öğrenen Özge Ulusoy yıkıldı. Çünkü eski sevgilisi Hacı Sabancı ile eğlenen Ahu Yağtu ‘Dostum’ dediği kişiler arasındaydı.

321
Ahu Yağtu Hacı Sabancı'yla yakalandı Özge Ulusoy çıldırdı! - Sayfa 4

Hatta Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz’ın 2012’deki düğününe, Hacı Sabancı ile katılmıştı. Bu kadar yakın arkadaş olan Özge Ulusoy ve Ahu Yağtu'nun arasının nasıl olacağı merak ediliyordu. Özge Ulusoy'dan ilk hamle geldi.

421