Magazin
12 Eyl 2018 14:44 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:51

Ahu Tuğba, Nihat Doğan ile ilgili iddialar için konuştu: Kızıma iftira atıyorlar!

Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın 15 yaşında bir kızla cinsel ilişki yaşadığına dair mesajların ortaya çıktığı öne sürüldü.

Dün Twitter’da, 2014 yılında Facebook hesabı hacklendiği iddia edilen Nihat Doğan’ın, o dönem yaptığı pedofili içerikli mesajların internete sızdığı iddia edildi.

Twitter’da dolaşan o mesajlarda ise Nihat Doğan, Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin’le sohbet etmiş gibi görülüyor.

Bu olay Medyaradar’da da özel haber olarak yayınlanınca, Onur Akay Yeşilçam’ın efsane sanatçısı Ahu Tuğba ile görüştü.

Tuğba şu açıklamayı yaptı:

“Ben Nihat’ı Seda Sayan’ın kocası olarak tanıdım. Anjelik Seda’ya anne, Nihat’a abi der. Kimse çocuğuma dil uzatamaz. O tarihte Anjelik çocuk yaşta ve bir çocuğun günahını alıyorlar. Bu hackleyenlerin işidir ve Bilişim Suçları Bürosu Savcılığı'nın bunları engellemesi lazım. Anjelik senelerdir Türkiye’ye gelmedi ve kızıma iftira atıyorlar. Facebook’da çok sayıda Anjelik Calvin, çok sayıda Ahu Tuğba ve çok sayıda Nihat Doğan hesapları açıldı ve açılıyor. Ben kızımla telefonu bile ortak kullanıyorum. Okulda bile kızıma nefes aldırmamış ve bir saniye yalnız bırakmamış bir anneyim. Anjelik ne Facebook ne Twitter kullanıyor. Bunu yapanlar cahil ve gerizekalı. Ayrıca Nihat Doğan’ın böyle şeyler yapacağını sanmıyorum, Nihat imanlı bir çocuk.”

Akay'ın görüştüğü Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin de hesapların sahte olduğunu ve böyle bir konuşmanın olmadığını ifade etti.

Medyaradar'da yer alan haber için TIKLAYIN