Medya
21 Haz 2017 09:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Ahmet Taşgetiren'den Ahmet Kekeç'e cevap: Sağduyu ile yeniden okuyun!

Star gazetesi yazarları arasındaki "Adalet Yürüyüşü" polemiğinde söz sırası Ahmet Taşgetiren'deydi...

Ahmet Taşgetiren, "Yürüyüş" başlıklı yazısında, "Kılıçdaroğlu'nun eylemi klasik CHP tabanının ötesinde karşılık bulur. (...) 69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu..." dedi.

Ahmet Kekeç dün Taşgetiren'in bu yazısına tepki göstererek, "15 Temmuz’da darbe destekçiliği yaparken suçüstü yakalanan Halk TV, önceki gün, 'Star yazarından Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek' diye sürekli altyazı geçti. Bu durum bir tavzih yahut tekzibi gerektirir mi? Bunu da 'yürüyüş destekçi'si ilan edilen Star yazarı düşünsün." diye yazdı.

Ahmet Taşgetiren, Ahmet Kekeç'in yazısına bugün köşesinin sonuna açtığı "dipnot" ile cevap verdi.

Bazılarının yazılarından "kendi siyasi duruşlarına malzeme olacak şekilde cımbızlamalar yapıyor" diyen Ahmet Taşgetiren, "Dün bu gazetede çıkan 'Star yazarı neyi destekliyor?' başlıklı yazı da böyle bir nitelik taşıyordu. Ona cevap vermeyeceğim." dedi.

İşte Ahmet Taşgetiren'in yazısının ilgili bölümü:

BİR AÇIKLAMA:


Burada haftada 5 gün yazıyorum. Bana bu sütun tahsis edildi. Burada kendi düşüncelerimi yazmam için. Her yazının kendi içinde bir mimarisi var.

Yazılarımız zaman zaman kimi TV kanalları, internet siteleri ya da yazılı medya tarafından alıntılanıyor.

Alıntılayanlar da kendi siyasi duruşlarına malzeme olacak şekilde cımbızlamalar yapıyor, yorumlar katarak kendi okuyucusu nezdinde bir “Ahmet Taşgetiren imajı” oluşturmaya yöneliyor.

Bunları önleme imkanım yok. Dün bu gazetede çıkan “Star yazarı neyi destekliyor?” başlıklı yazı da böyle bir nitelik taşıyordu. Ona cevap vermeyeceğim.

Sadece pazar günkü “Yürüyüş” yazımı sağduyu ile yeniden okuyun diyebilirim okuyucularıma.