Magazin
04 Kas 2018 08:51 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Ahmet Kural'ın darp ettiği Sıla'nın ifadesi ortaya çıktı! 'Git buradan seni öldürürüm'

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu'nun, Ahmet Kural'ın kendisini darp etmesinin ardından savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı.

Kanal D Haber, ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun savcıya verdiği ifadeye ulaştı. Sıla'nın ifadesinde küllük ile dayak kısmı yalanlanırken, Ahmet Kural'ın kendisini ölümle tehdit ettiği yer alıyor.

Kanal D Haber'den Emrullah Erdi̇nç ve İbrahim Konar’ın haberine göre; Şarkıcı Sıla, Cumhuriyet savcısına verdiği ifade de Ahmet Kural'dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek suretiyle darp edildiğini söyledi. Sıla kül tablası ile dayak yediği iddialarını ise yalanladı...

'Git buradan seni öldürürüm'

Sıla, ifadesinde Kural'ın kendisini hem dövdüğünü hem de ölümle tehdit ettiğini belirtti. Sıla ifadesinde konuşmanın bir anda kavgaya dönüştüğünü belirtirken tekme tokat dayak yediğini ve hakaretlere uğradığını söyledi.



Sıla darp olayında Kural'ın küllük kullanmadığını söyleyerek o iddiayı ise yalanladı. İfadede Kural'ın elinde küllük olduğu sırada Sıla'ya "git buradan seni öldürürüm" dediği de yar aldı.



Ahmet Kural yarın ifade verecek

Sıla darp olayından iki gün sonra özel bir hastaneden sağlık raporu almıştı. İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da Pazartesi günü savcının karşısına çıkacak. Ve Sıla'ya uyguladığı şiddet ile ilgili ifade verecek.

İşte, o ifadenin detayları;