Televizyon
06 Ara 2016 13:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Almanca şarkı sürprizi!

'Çalgı Çengi İkimiz’ isimli filmleri 6 Ocak’ta vizyona girecek olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, sergiledikleri performanslarıyla hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Mafya tarafından düğünlerde zorla sahne aldırılan Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) Çalgı Çengi İkimiz’de birlikte seslendirdikleri 14 şarkı ve film için yapılan özel besteyle izleyenleri kah geçmişe götürecek, kah neşelendirecek.

TR 40 33 Productions yapımcılığında, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği filmin sürprizi ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in Almanca seslendirdiği ‘Sie Liegt in Meinen Armen’ şarkısı oldu. Çetin Çetinkaya’nın yıllar önce seslendirdiği ve Almanca arabesk olarak literatüre geçen şarkı için Berlin’li arkadaşlarıyla özel olarak çalışan ikili günlerce konuşulacak bir performansa imza attı. Ahmet Kural, çekimlerde meşhur klarnet ustası Ordulu Ahmet Özdemir tarafından hediye edilen klarneti kullandı.

SOUNDTRACK ALBÜM ÇIKACAK!
İkilinin tam 13 şarkı söyledikleri filmde Çilli Bom, Salına Salına, Pump up The Jam, Sevdik Sevdalandık gibi şarkılara atıfta bulunulurken, Atım Arap, Arabam Altmış Model, Kapıcı İzzet, Resmini Öptüm de Yattım, Sie Liegt in Meinen Armen, Düzelir be Kanka, Baharı Bekleyen Kumrular Gibi isimli şarkılar sahnede enstrümanlar eşliğinde seslendirildi. Film için Aytekin Ataş ‘Çıldır Çıldır’ adında dillere pelesenk olacak bir şarkı besteledi. Filmden sonra çıkacak soundtrack albüm hazırlıkları da şimdiden başladı.

FRAGMAN İZLEYİCİSİ İLE BULUŞTU!
Teaser görüntüleri yaklaşık 1 milyon kişi tarafından izlenen Çalgı Çengi İkimiz filminin fragmanı da dün (Salı) görücüye çıktı. Altı yıl sonra seyircinin karşısına çıkacak olan komedi fenomeni Çalgı Çengi İkimiz, izleyiciyi komediye ve aksiyona doyuracak görüntüleriyle vizyona gün sayıyor.