Medya
24 Haz 2017 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Ahmet Kekeç'ten Ahmet Taşgetiren'e: Nasıl bir kibirdir bu! Erdoğan'la meseleni...

Star yazarları Ahmet Kekeç ve Ahmet Taşgetiren arasında"adalet yürüyüşü" polemiğiyle başlayan tartışma büyüyor. Ahmet Kekeç bugün Ahmet Taşgetiren'in kibirli olduğunu iddia etti.

Ahmet Taşgetiren'in "Kılıçdaroğlu'nun eylemi klasik CHP tabanının ötesinde karşılık bulur. (...) 69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu..." yazısının ardından iki Star gazetesi yazarı arasında başlayan tartışma sürüyor... Yazarlar birbirlerine dipnotlarla cevap vermeye devam ediyor.

Cevap verme sırası dün Ahmet Taşgetiren'de bugünse Ahmet Kekeç'teydi. Ahmet Kekeç, bugün yazısında Taşgetiren'e "Nasıl bir kibirdir bu!" derken, "Erdoğan’la “meseleni” gizleyemiyorsun, sürekli ByLock’un “delil” niteliğine saldırıyorsun. Bu kadar netsin!" ifadelerini kullandı.

'YÜRÜYÜŞ DESTEKÇİSİ İLAN EDİLEN STAR YAZARI DÜŞÜNSÜN

Star yazarı Tagetiren'in "yürüyüş" yazısına bir diğer Star yazarı Ahmet Kekeç'ten itiraz gelmiş ve Kekeç, "15 Temmuz’da darbe destekçiliği yaparken suçüstü yakalanan Halk TV, önceki gün, 'Star yazarından Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek' diye sürekli altyazı geçti. Bu durum bir tavzih yahut tekzibi gerektirir mi? Bunu da 'yürüyüş destekçi'si ilan edilen Star yazarı düşünsün." diye yazmıştı...

CIMBIZLAYARAK KENDİNE MALZEME ÇIKARMA

Ahmet Kekeç'e yasısının sonuna koyduğu notla cevap veren Ahmet Taşgetiren ise şunları yazmıştı: "Her yazının kendi içinde bir mimarisi var. Yazılarımız zaman zaman kimi TV kanalları, internet siteleri ya da yazılı medya tarafından alıntılanıyor. Alıntılayanlar da kendi siyasi duruşlarına malzeme olacak şekilde cımbızlamalar yapıyor, yorumlar katarak kendi okuyucusu nezdinde bir 'Ahmet Taşgetiren imajı' oluşturmaya yöneliyor. Bunları önleme imkanım yok. Dün bu gazetede çıkan 'Star yazarı neyi destekliyor?' başlıklı yazı da böyle bir nitelik taşıyordu. Ona cevap vermeyeceğim. Sadece pazar günkü 'Yürüyüş' yazımı sağduyu ile yeniden okuyun diyebilirim okuyucularıma."

O YAZI 'BYLOCK'UN 'DELİL' NİTELİĞİNE SALDIRIYOR

Ahmet Taşgetiren'e Ahmet Kekeç'ten bir cevap daha geldi... Kekeç, köşesinin sonuna koyduğu "HAMİŞ" başlığının altına şu notları düştü: “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu”güzellemesine cevap beklemiyorum... Cevabını, kendi vicdanında “Star yazarı” verecek. Söz konusu yazıyı “sağduyu” ile bir kez daha okudum. Gördüm ki, yazar, aynı zamanda (ve daha çok), ByLock’un “delil” niteliğine saldırıyor; yazının kendi içinde böyle bir mimarisi var.

"BİR KERE DAHA OKUSUN UMARIM ANLAR"

Taşgetiren o eleştirilere cevap vererek : "Benim “Yürüyüş” değerlendirmelerimden “Kılıçdaroğlu'na destek” anlamı çıkaranlar, şu an yaşanan “Adalet sancısı”nı ve onun oluşturduğu toplumsal gerilimi de
görmek istemiyor." dedi.

Mevcut medya diline gönderme yaparak, değişmesi gerektiğini vurgulayan Ahmet Taşgetiren, isim vermeden Kekeç için "“Okudum”diyor arkadaş. Ne diyebilirim, bir kere daha oku, anlamanı umarım." ifadesini kullandı.

"NASIL BİR KİBİRDİR BU! ERDOĞAN'LA MESELENİ GİZLEYEMİYORSUN"

Ahmet Kekeç bugün yazısının sonunda "Hamiş" dipnotuyla Taşgetiren'e cevap verdi:

ByLock’çuların “mağduriyeti” üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne destek veren Star yazarı, “Bir kere daha oku, anlamanı umarım” diyor. Nasıl bir kibirdir bu! Mecazlarla ve eğretilemelerle örülü, ancak belli bir kavrayış düzeyinin nüfuz edebileceği yazılar yazdığını mı zannediyorsun? Nedir ki yani? Erdoğan’la “meseleni” gizleyemiyorsun, sürekli ByLock’un “delil” niteliğine saldırıyorsun. Bu kadar netsin!