Medya
11 Ara 2017 10:02 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:51

Ahmet Hakan'ın bahsettiği 6 kadın kim? "Bir kadın muhabbetinin göbeğine düştüm!"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, her bir kendi alanında ünlü altı kadının arasında kaldı ve bakın neler yazdı

Ahmet Hakan, bir kadın muhabbetinin tam da göbeğine düştü.

Ahmet Hakan, "Batsın erkek muhabbeti" diyerek altı kadının anlattıklarını can kulağıyla dinledi ve bakın o altı isme nasıl not verdi?

İŞTE AHMET HAKAN'IN O YAZISI: 

Bir kadın muhabbetinin tam göbeğinden bildiriyorum

SEDEF İYBAR’IN EVİNDE BİR KADIN MUHABBETİNİN TAM ORTASINA DÜŞTÜM.

ALTI KADIN VARDI SOFRADA... ÖYLE BİR MUHABBET ÇEVİRDİLER Kİ... DOZUNDA GIYBET VARDI, ÜST DÜZEY MİZAH VARDI, YÜKSEK KALİTE ESPRİ VARDI, AĞLAKLIĞA PRİM VERMEYEN ROMANTİZM VARDI, MAVRANIN KRALI VARDI... VELHASIL AZ KONUŞUP ÇOK DİNLEYEREK VE “ULAN ADI BATSIN ERKEK MUHABBETİNİN” DİYEREK... KENDİMİ BU MUHABBETE KAPTIRDIM. İŞTE ALTI KADININ MUHABBET PERFORMANSI...

*

- SEDEF İYBAR: “Çok iyi yemek yapanlar çok iyi muhabbet çeviremezler” diye bir söz var mı bilmiyorum. Eğer varsa bilin ki... Sedef İybar bu hükmü yerlere çalmakta... Hem yaptığı yemekler enfes hem de sohbeti tatlı... Bir de tatsız mevzuları kapatıp tatlı mevzulara geçiş sağlama konusunda üstüne yok.

*



- OYA BAŞAR: Filozofça konuşurken aniden bir skeç kahramanına dönüşme başarısı... 10 puan! Anı anlatırken canlandırma ve taklit yapma gücü... 10 puan! Siyasi görüşlerini Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bile daha güçlü ve daha kararlı savunma potansiyeli... 10 puan!

*

- EMEL MÜFTÜOĞLU: Ben hayatımda bu kadar heyecanlı anı anlatan birini görmedim. Öyle gerilimli ve heyecanlı anı anlatışı var ki... “Ha yakalandı ha yakalanacak” falan diyerek... Woody Allen’ın “Match Point” filmini izlerken ne kadar gerildiyseniz o kadar geriliyorsunuz.

*

- NİLGÜN BELGÜN: Hayatının bütününü tiyatro oyunu yaptı, beş yıldır milleti kırıp geçiriyor. Fakat hayatı o kadar komik ki... Bütün bir gece anlattığı her anının ardından “Yahu bunu da oyununda anlatsana! Bu çok komikmiş” tepkisini aldı da durdu.

*

- DENİZ SEKİ: İçinden hâlâ mahpushane çeşmeleri akıyor... Mahpushane anılarını öyle güzel anlatıyor ki... Sabaha kadar anlatsa hiç bıkmazsınız. Bir de şarkı söyleme söz konusu olduğunda... Hiç ama hiç nazlanmıyor. Siz bir şarkı istiyorsunuz, o beş şarkı söylüyor. Ve iyi ki de söylüyor!

*

- DEMET AKBAĞ: Muhabbetin moderatörü... Muhabbetin röportajcısı... Muhabbetin idarecisi... Muhabbetin ilerlemesini sağlayan motor gücü... Fakat arada patlattığı esprilerle ortalığı öyle bir dağıtıyor ki... Moderatörlük, röportajcılık, idarecilik, motor gücü olma durumu falan... Hepsi yok olup gidiyor.