Televizyon
19 Oca 2017 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:24

Ahmet Hakan'ı geçti,Erhan Çelik bunu 'sevdi': Suya sabuna değil..

Ana Haber Bültenleri arasındaki reyting rekabeti Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber'i sunmaya başlamasıyla yeni bir boyut kazandı.

Ahmet Hakan'lı Kanal D Ana Haber'i "Cübbeli'ye vaaz" bile kurtaramadı...

Ahmet Hakan'ın Cübbeli Ahmet Hoca'ya verdiği vaaza Cübbeli Ahmet anında cevap vermiş ve "Reytinglerin yerlerde sürünüyor, benim sayemde belki bugün birinci olursun" demişti...

Ancak hiç de öyle olmadı...

Ana haber bültenleri arasındaki yarışta Ahmet Hakan totalde 14, AB grubunda ise ancak 17'inci olabildi...

TOTALDE BEŞİNCİ OLABİLDİ!

Ana haber bültenlerinin 18 Ocak 2017 akşamı Total birincisi Show Ana Haber olurken onu ATV Ana Haber, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Erhan Çelik ile TRT Ana Haber izledi... Kanal D Ana Haber ise sadece Star Ana Haber'i geride bırakabildi.

ERHAN ÇELİK İLE TRT ANA HABER'DEN BÜYÜK BAŞARI

AB grubunda ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birincilik kürsüsüne otururken, büyük sürpriz yapan Erhan Çelik ile TRT Ana Haber ikinci oldu. Onları ATV Ana Haber ile Show Ana Haber izledi... Ahmet Hakan ana haber bültenleri arasında ancak 5'inci olabildi...

Reyting listesinin en tepesinde ise Çarşamba akşamlarının bileği bükülemez yapımı TRT 1'in Diriliş Ertuğrul dizisi yer aldı... Totalde Diriliş Ertuğrul'u, kendi özeti ve Fox'un No:309 isimli dizisi izledi.

AB Grubunda ilk iki sıra yine Diriliş Ertuğrul'un olurken, ATV'nin iddialı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek üçüncü oldu.

REYTİNGLER İÇİN TIKLAYINIZ

İşte tüm bu sonuçlar TRT 1 anchormani Erhan Çelik'in keyfini de yerine getirdi.

Çelik bir takipçisinin paylaştığı "Haber bültenleri sıralamasına bakın! Suya sabuna değil, önce kalbe ve göze dokunmakla oluyor o işler..." şeklindeki tweetini beğendi ve "Sevdim bunu. Kalbe ve göze dokunmak" ifadesini kullandı. Bu beğeni Ahmet Hakan'a gönderme olarak yorumlandı.