Medya
14 Nis 2017 10:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

Ahmet Hakan'dan Burhan Kuzu'yla tartışan Nevşin Mengü'ye destek, siyasilere 5 tavsiye!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü'ye destek attı, siyasilere katılacakları programlarla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde CNN Türk ekranlarında AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu ile Nevşin Mengü arasındaki tartışmada Nevşin Mengü'ye destek attı.

Ahmet Hakan, bu tartışma üzerinden "gerçek gazeteciler"in karşısına çıkacak siyasilere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi!

HAKİKİ GAZETECİLERİN KARŞISINA ÇIKACAK SİYASETÇİLERE 5 TAVSİYE

- BİR: “Sor kardeşim sor, istediğin soruyu sor” rahatlığında değilseniz... Hakiki gazetecilerin karşısına çıkmayın... Başka gazetecilerin karşısına çıkın ki onlardan çok var.

*

- İKİ: Soruyu beğenmediğinizde hemen gerilmeyin, hemen huysuzlaşmayın... İzleyenler aptal değil... Sizin aslında şöyle okkalı bir cevap bulamadığınızı hemen çakarlar.

*

- ÜÇ: Hakiki gazetecinin karşısında rezil de olabilirsiniz, vezir de... Bu tamamen size bağlı... Vezir olduğunuzda kendinizi tebrik edip rezil olduğunuzda gazeteciyi hedef almayın.

*

- DÖRT: İyi bir siyasetçi, ancak ve ancak hakiki gazeteciler karşısında performansını zirveye taşıma imkânı bulur... Eğer amacınız bir yıldız gibi parlamaksa... Hakiki gazetecilerin karşısına çıkmayı tercih edin.

*


- BEŞ: Sorulan her soruyu “Bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler, bana bu konuyu açıklama fırsatı verdiniz” diye karşılama olgunluğunda değilseniz... Hakiki gazetecilerin karşısına çıkmayın.