Gündem
30 Mar 2015 17:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek'e şok tweet!

Ahmet Hakan'la Melih Gökçek Twitter'da atıştı. Ahmet Hakan Melih Gökçek'e, Bülent Arınç'ın "Ankara'yı parsel parsel sattı" sözüne nazire yaparak yanıt verdi.

 Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Melih Gökçek Twitter'ı yasaklamasını rica etmişti. Melih Gökçek'ten Amet Hakan'a yanıt ise Twitter'dan geldi. Ahmet Hakan'dan ise yine altta kalmadı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la girdiği tartışmayla Türkiye'nin gündemini sallayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ahmet Hakan'la atışması ise tam gaz sürüyor.

Ahmet Hakan'ın Melih Gökçek'in Twitter kullanmaması için yaptığı çağrıya Melih Gökçek, "AHMET SAYIN BAŞBAKAN'IMIZDAN BENİ TWİTTERDAN YASAKLAMASINI İSTEMİŞ.GEREKÇE AİLESİNE DAHA ÇOK ZAMAN AYIRACAKMIŞ.NE ZAMAN EVLENDİN?" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'e Ahmet Hakan'dan yanıt Bülent Arınç'ın "Melih Gökçek Ankara'yı Paralel Yapı'ya parsel parsel sattı" sözlerine nazire yapar bir şekilde geldi:

"twitter'ı icat eden adam bile twitter'ı senin kadar kullanmadı. parsel parsel kapladın ortamı... bi git iki santim metro yap"



Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesinden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yaptığı Melih Gökçek çağrısında şu ifadeler yer alıyordu:

SAYIN Başbakanım...
Sizden bir ricam var.
Lütfen Melih Gökçek isimli belediye başkanınıza "Twitter" denilen mecrayı kullanmasını tamamen ve kesin olarak yasaklar mısınız?

Sayın Başbakanım...
Twitter'ı Melih Gökçek'e yasaklarsanız...
Vatana, millete ve devlete büyük bir hizmet yapmış olursunuz. Hatta verimliliğin artışına da muazzam bir katkı sağlamış olursunuz.

Sayın Başbakanım...
Eğer Gökçek'e Twitter'ı yasaklarsanız...
Bana da bir iyilik yapmış olacaksınız.
Ben de buna cevap yetiştirmek için uğraşmak yerine işime daha fazla konsantre olacağım, aileme daha fazla zaman ayıracağım, daha fazla kitap okuyacağım. Bu arada malayani bir işten de uzak durmuş olacağım.