Magazin
24 Ağu 2017 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Ahmet Hakan Playboy'lara taş çıkartıyor! Sosyetik güzelle nerede yakalandı?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın sosyetik güzelle yeniden bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Ahmet Hakan, Kanal D'nin ana haber bültenine çıkmaya başladığı gün aşk bombasını da patlatmıştı. Hakan'ın, sosyetik güzellerden Elif Dürüst ile aşk yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

Geçen yaz Bodrum'da arkadaş ortamında tanışıp flört etmeye başlayan çiftin aşkı, Nisan'da bittiği söyleniyordu. Ancak Sabah yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde bu iddiayı yalanladı.

İşte o yazı: 

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 'benim' diyen playboy'lara taş çıkartıyor doğrusu! Aşk hayatında pek bir hızlı olan, şimdiye kadar adı sayısız güzelle aşk dedikodusuna karışan Ahmet Hakan, genelde sevgililerini magazin dünyasının ünlülerinden seçiyor. Pelin Batu, Başak Sayan, Zeynep Tunuslu, Zuhal Olcay ilk aklıma gelenler. Bu yüzden de magazin sayfalarından düşmeyen Ahmet Hakan, geçen yıl magazinden sosyeteye geçiş yapmış, cemiyet hayatının ünlü ismi Elif Dürüst ile flört etmeye başlamıştı.

Geçen yaz Bodrum'da arkadaş ortamında tanışıp flört etmeye başlayan çiftin aşkı, Nisan'da bitmişti. Ayrılığın ardından farklı aşklara yelken açan ex çift, birbirlerini unutamamış anlaşılan!



MARİNADA BAŞ BAŞA YEMEK
Ahmet Hakan ile Elif Dürüst'ün geçen yaz Bodrum'da başlayıp İstanbul'da küllenen aşkı, doğduğu yerde yeniden alevlenmiş.

Bodrum'dan bir arkadaşım arayıp Ahmet Hakan ile Elif Dürüst'ü baş başa Palmarina'da gördüğünü söyleyince inanmadım ama yukarıda gördüğünüz fotoğrafı da çekip gönderince söyleyecek söz kalmadı.

Demek ki, birbirlerini unutamamışlar ve yeniden denemeye karar vermişler. Ahmet Hakan'ın, sosyetik güzel Elif Dürüst ile aşkı bakalım bu kez uzun soluklu olacak mı?