Magazin
01 Mayıs 2015 10:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:31

Ahmet Hakan objektiflerden kaçamadı, sevgilisiyle yakalandı!

Nişantaşı'nda bir cafede sevgilisiyle oturan gazeteci Ahmet Hakan, objektiflere yakalandı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan,  ATV'de yayınlanan Karadayı dizisinde Nilay karakterini canlandıran, Perihan Ünlücan ile Nişantaşı'nda bir cafede görüntülendi.

GÖRÜNTÜLENİNCE SİNİRLENDİ
Güneş gazetesininin haberine göre, bugüne kadar Pelin Batu, Başak Sayan, Devin Özgür Çınar gibi 10'u aşkın esmer oyuncu sevgilisi olan gazeteci Ahmet Hakan,  son sevgilisi Perihan Ünlücan'la görüntülenince çılgına döndü.

Ahmet Hakan'ın Karadayı dizisinde Nilay karakterini canlandıran Ünlücan'la ilişkisi önceki hafta beraber gittikleri Roma’daki Türk Film Haftası'nda ortaya çıkmıştı. Gazeteci, Roma'da romantik anlar yaşadığı Ünlücan'la İstanbul dönüşü görüntülenmemek için havalimanından ayrı ayrı çıkmıştı.

HEMEN MASAYI TERK ETTİ
İlişkisi ortaya çıktıktan sonra Ünlücan, ortada böyle bir beraberliğin olmadığı havasını yaratmak için Ahmet Hakan'ı takipten çıkarmıştı. Ancak evi Bebek'te olan oyuncu, geçen gün sevgilisinin oturduğu Nişantaşı’ndaki The House Cafe’nin arka bahçesinde beraber sohbet ederken objektiflerden kaçamadı. İkili flaşların patlamasıyla ne yapacağını şaşırdı.

Hakan, “Beni Perihan’la çektiler. Fotoğrafları sildirin" diyerek arkadaşlarından yardım istedi. Ünlücan, sevgilisini bırakarak mekanın ön kısmına geçmeyi tercih etti. İkili bir süre farklı masalarda oturduktan sonra mekanı ayrı ayrı terk etti.



İkilinin ilişkisi önceki hafta beraber gittikleri Roma’daki Türk Film Haftası'nda ortaya çıkmıştı. Ahmet Hakan, Roma'ya gittiği sevgilisi Ünlücan'la İstanbul dönüşü görüntülenmemek için havalimanından ayrı ayrı çıkmıştı.