Medya
26 Nis 2018 13:09 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Ahmet Hakan o polemiği köşesine taşıdı: Vay efendim Uğur Dündar’ın ne işi varmış Erbakan gecesinde...

Uğur Dündar'ın Erbakan Ödülleri törenine katılıp konuşma yapması tepki çekmişti.

Uğur Dündar'ın Erbakan Ödülleri törenine katılmasını köşesinde değerlendiren Ahmet Hakan konuya ilişkin dört madde sıraladı.

İşte Hakan'ın köşesinde yazdıkları:

UĞUR DÜNDAR'IN ERBAKAN ÖDÜLLERİ GECESİNE KATILMASI


Ooooo! Kıyamet koparılıyor.

Vay efendim Uğur Dündar’ın ne işi varmış Erbakan gecesinde.
Vay efendim Uğur Dündar, karşı kampın adamıymış!
Vay efendim, bari Çevik Bir de gelseymiş.

Bu konuda dört şey söyleyeceğim:

BİR: Erbakan Hoca’dan bizzat işittim. Şöyle demişti Hoca: “Bu zamana kadar benimle ilgili yapılan ve beni en iyi anlatan program Uğur Dündar’ın yaptığı ‘İşte Hayatınız’ programıydı. Çok ama çok olumlu tesiri oldu o programın.”

İKİ: Erbakan Hoca nezdinde Uğur Dündar’ın her zaman bir kredisi vardı. Uğur Dündar’la bir sorunu yoktu Hoca’nın. Vefatına yakın dönemlerde de Uğur Dündar’ın programlarına konuk olmuştur.

ÜÇ: Hadi bütün bunları unutalım. Velev ki Uğur Dündar, Erbakan Hoca’ya yanlışlar yapmış olsun... Velev ki geçmişte muhafazakâr camiayı üzmüş olsun... Uğur Dündar’ın böyle bir geceye katılması, neden barışmak ve uzlaşmak adına atılan güzel bir adım olarak değerlendirilmesin ki?

DÖRT: Keşke Çevik Bir de katılsaydı o törene... Çevik Bir bu törene katılarak... “Biz yanlış yaptık, affedersiniz, Erbakan Hoca’nın kıymetini anlayamadık, çok özür dileriz, affet hocam beni” demiş olurdu. E bunun nesi kötü birader? İlelebet, sonuna kadar düşmanlık, asla yan yana gelmemek... Bu mudur istediğiniz?