Medya
07 Tem 2017 08:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

Ahmet Hakan köşesine taşıdı: Adalet Yürüyüşü’nün fena hırpaladığı isimler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü sona yaklaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü, planlanana göre 2 gün içerisinde İstanbul Maltepe'de sona erecek. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da, bu yürüyüşün 'hırpaladığı' isimleri yazdı.

İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı: 

‘Adalet Yürüyüşü’nün fena hırpaladığı isimler


- METİN FEYZİOĞLU: Katılmadı, gerekçe sundu, gerekçesi inandırıcı bulunmadı. Şimdi bindiren bindirene...

- ÜMİT KOCASAKAL: Muhalif kesimin yıldızı parlak isimlerinin en başında geliyordu. Yürüyüşe tavır aldı. Şimdi hiç de sempatiyle anılmıyor.

- DOĞU PERİNÇEK: Yürüyüşe karşı çıkması, hatta resmen yürüyüş karşıtı kampanya yapması... Şimdi muhalif cephede adını duyan yüzünü ekşitiyor.

- MUHARREM İNCE: Kemal Kılıçdaroğlu’nun pasif tutumuna bindirerek ilerliyordu... Fakat Kılıçdaroğlu yürüyünce... Kendisi azıcık pasif kaldı.

- AHMET TAŞGETİREN: “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” diye yazdı. Kendi cenahında kıyamet koptu. Hedef haline geldi. Topa tutuldu.

- DENİZ BAYKAL: Gelip iki satır yürüseydi... Kendisi açısından her şey farklı olabilirdi. Ama o “Destekliyorum” demenin ötesine geçemedi.

- GÜBRECİLER: Yürüyüşe farkında olmadan eşsiz bir katkı sundular, yürüyüşün ivme kazanmasına yol açtılar. Şimdi sersemliklerine doyamıyorlardır.

- MERAL AKŞENER: Gözler kuracağı partiye çevrilmişti fakat Kılıçdar öyle bir rol çaldı ki... Sanırım durumdan pek memnun değildir.