Televizyon
01 Mayıs 2018 21:28 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:11

Ahmet Hakan Kanal D Haber'i son kez sunarak veda etti! İşte veda fotoğrafı...(Medyaradar/Özel)

Ahmet Hakan, Doğan Medya'nın Demirören Holding'e satışının ardından Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğunu bu akşam yaptığı konuşmayla noktaladı.

Medyadaki son yılların en büyük satışı sonrası Ahmet Hakan'ın da Kanal D Ana Haber'i bırakacağı açıklanmıştı.

Büyük değişim bu akşam gerçekleşti. Hürriyet köşe yazarı ve CNN Türk programcısı Ahmet Hakan, ana haberi bu akşam son kez sunarak izleyicilerle vedalaştı.

Kanal D haber dairesi başkanlığı görevini yürüten Hakan, 16 Ocak 2017’den bu yana kanalın ana haber bültenini de sunuyordu.

AHMET HAKAN'DAN VEDA KONUŞMASI

Ahmet Hakan, veda konuşmasında; '16 Ocak 2017'de Kanal D haberde başlayan yolcuğumuz burada noktalanıyor. Kanal D ekranlarında son kez birlikte olduk bu akşam. Hepinize çok teşekkürler ve iyi akşamlar' dedi.



Ana Haber bülteninin ardından Kanal D'de Ahmet Hakan'a veda organizasyonu yapıldı. Çalışanlar yaklaşık 15 aydır birlikte çalıştıkları Hakan için veda organizasyonu düzenledi.

İşte veda fotoğrafı:



Kanal D'yi bırakan Ahmet Hakan, CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programına ise devam edecek.

BUKET AYDIN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ahmet Hakan'ın Ana Haber Bülteni'nden ayrılmasının ardından yerine geçecek ismin ise Buket Aydın olacağı açıklanmıştı. Gelen kulis bilgilerine göre Buket Aydın pazartesi günü göreve başlayarak Kanal D izleyicisinin karşısına çıkacak.