Televizyon
27 Mayıs 2015 22:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Ahmet Hakan canlı yayında öfkesini kustu: Ethem Sancak diye bir medya patronu var...

CNNTürk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programının sunucusu Ahmet Hakan'ın bu akşamki konuğu Selahattin Demirtaş oldu.

Canlı yayında gündeme ve seçime dair konuların konuşulduğu programda Ahmet Hakan yayın konuğuna Yeni Akit Gazetesi'nin siyasetçi hakkında yaptığı haberin doğru olup olmadığını sordu.

Soruyu konuğuna yöneltmeden önce Hakan, medya patronu Ethem Sancak ve sahibi olduğu gazetelerle ile ilgili ağır bir yorum yaptı. 

Hakan, "'Ethem Sancak diye yeni bir medya patronu var. Onun yayınladığı gazetelere itibar eden bir insan değilim.Orada yayınlanan haberleri referans olarak da almam. Çünkü gerçekten aşağılık yalanlar pompalamakla meşguller.Şahsen benimle ilgili bu aşağılık yalanları pompalayanların başkalarıyla ilgili yalan haber yapacaklarını düşünüyorum. Onların gazetelerinden birinde sizin Almanya'da domuz eti yediğiniz manşeti atıldı. Bunu sormak zorundayım.Nedir bu iş? Domuz eti yediniz mi?" diye sordu.

Demirtaş, "Bu kadar aşağılık propagandalara cevap vermek istemiyorum. Ama ben domuz eti yemedim. Ben milyonları temsil eden bir partinin eşbaşkanıyım. Bana edilen her hakaret milyonları incitir. Bana yaptıkları bu yalan propaganda için Allah onları affetsin." dedi.  

HAKAN'IN ÖFKESİNİN SEBEBİ BU HABER Mİ?

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında Star Medya Grubu'nun patronu Ethem Sancak ve gazetelerine "aşağılık yalanlar pompalamakla meşguller" ifadesini kullanmasının altında bir süredir Hakan hakkında başta Güneş olmak üzere grup tarafından yürütülen kampanyanın etkili olduğu sanılıyor.

Güneş gazetesi son olarak bugün yayınladığı bir haberde Ahmet Hakan'ın "çalkantılı aşk hayatı"nın olduğunu ve "yeni bir ilişkisinin ortaya çıktığını" iddia etmişti.

İşte Hakan'ı kızdıran o haber:

Geçtiğimiz haftalarda ATV'de yayınlanan Karadayı dizisinde oynayan Perihan Ünlücan ile objektiflere yakalanan Ahmet Hakan'ın bu kez CNN Türk'te editörlük yapan Damla isimli bir genç kız ile birlikte olduğu öğrenildi.

YİNE EDİTÖR SEVGİLİ
Ahmet Hakan yaz aylarında Posta gazetesinde çalışan bir başka editör, N. Kübra Akalın ile dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı. Ahmet Hakan'ın yine bir editör sevgili bulması dikkatlerden kaçmadı.

AHMET HAKAN'IN BERABERLİKLERİ
Ahmet Hakan şimdiye kadar Zuhal Olcay, Başak Sayan, Pelin Batu, Devin Özgür Çınar ve Nehir Erdoğan'la da beraberlik yaşamıştı. Ayrıca Hakan'ın Nehir Erdoğan'a evlenme teklif ettiği ancak "Hayır" yanıtı aldığı belirtilmişti.