Medya
17 Nis 2015 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Ahmet Hakan Aydın Doğan'a pijamalı karşılamayı sordu!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, patronu Aydın Doğan'ın iddialara verdiği cevabı bugünkü köşesine taşıdı.

Hürriyet köşe yazarı Ahmet Hakan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'a, 'başbakanı pijama ile karşıladı' iddialarını sordu.

Yıllar önce ortaya atılan bu iddianın halen kullanıldığını öne süren Hakan, köşesine Aydın Doğan'ın cevabını taşıdı.

İddiaların Uzan ailesinin iftirası olduğunu belirten Aydın Doğan, Ahmet Hakan'a şu açıklamalarda bulundu:

"Bak kardeşim... Uzan ailesi, basın mesleğini bir şantaj vasıtası olarak kullandı. Hem bize hem de kendisine rakip gördüğü her gruba karşı inanılmaz iftiralarda  bulundu. Bu pijama iftirasını da hunlar ortaya attı. Olayın aslını ben sana bir kere daha anlatayım. Bundan on sekiz yıl önce dönemin başbakanı Sayın Mesut Yılmaz, temmuz ayının bir günü bizim gazetenin kurşunlanması sebebi işe geçmiş olsun demek üzere Çamlıca'daki yazlık evimize uğradı. Bahçede oturduk. Benim üzerimde bir kot pantolon ve tişört vardı. Başbakan'ın ziyareti sebebiyle üzerime bir ceket de aldım. Hava çok sıcak olduğu için Mesut Bey ceketini çıkardı, kravatını gevşetti. Ben de kendisinden izin alarak ceketimi çıkardım.



Başbakan evden ayrılmak üzere iken kapıda gazetecilerin beklediğini söylediler. Mesut Bey, gazetecilerin bulunduğu kapıdan çıktı. O sırada ben de uğurlamak üzere kendisine refakat ediyordum. Evden ayrılırken gazeteciler fotoğraflarımızı çektiler. Uzanların gazetesi ertesi gün 'Başbakan'ı pijama ile karşıladı' manşetiyle büyük bir iftiraya imza attı."

Yazının tamamını okumak için tıklayın.