Gündem
11 Tem 2018 09:18 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

Adnan Oktar cephesinden ilk açıklama! Erdoğan ve Soylu'ya seslendi!

Adnan Oktar'ın evine sabaha karşı operasyon düzenlendi. Oktar ve 235 müridi gözaltına alındı.

Adnan Oktar ve 235 müridinin gözaltına alındığı operasyon sabaha karşı gerçekleştirildi. Suçlamalar arasında yaşı küçük çocuklara taciz, kara para aklama, tehdit ve şantaj iddiaları yer alıyor.

ADNAN OKTAR CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Adnan Oktar’a yakın isimlerden Hüma Babuna, operasyona ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Hüma Babuna, Twitter’da “Şu anda bütün evlerimize polis baskını var İngiliz derin devletinin oyunu bu İngiliz derin devletinin Türkiye’deki oyunlarını deşifre ettiğimiz için tertemiz insanların evlerine baskın yapılıyor sayın Erdoğan’ı buradan bilgilendiriyorum daha evvel de fetoculerin komplosu oldu” mesajını paylaştı.

“Şu anda bütün Adnan Oktar hocam ve arkadaşlarımın evlerine polis baskını var İngiliz derin devletinin oyunu bu son zamanlarda yaptığımız faaliyetler neticesinde oluyor Allah tuzaklarını başlarına geçirsin” diyen Babuna, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik şu mesajları paylaştı:

“Sayın Cumhurbaşkanımı buradan bilgilendiriyorum şu anda yine İngiliz derin devletinin bir komplosuyla karşı karşıyayız Adnan Oktar Bey’in ve arkadaşlarının bulunduğu evlere polis baskını oluyor komplolara karşı müdahalesini istirham ediyorum.

Sayın Süleyman Soylu’yu buradan bilgilendiriyorum. Yeni bir komplo ile karşı karşıyayız polis baskınları oluyor Adnan Oktar Bey ve arkadaşlarıma baskın yapıyorlar , masum bir camiaya yapılan bu komploya dur deyin lütfen.”

İşte o mesajlar: