Güncel
13 Oca 2018 10:10 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:46

Adana'daki cinayet

- Merkez Çukurova ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı bıçak ve sopalı kavgayla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 8'i tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde bir kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin yaralandığı bıçak ve sopalı kavgayla ilgili gözaltına alınan 10 zanlıdan 8'i tutuklandı.

Çatalan Köprüsü'nde gürültü yüzünden çıkan bıçak ve sopalı kavgada, Hüseyin Fahri Temir'in (39) öldürülmesi ve Bahri Soncu'nun (37) yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişinin işlemleri tamamlandı.

Sevk edildikleri adliyede savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan İbrahim A, Muhammet A, Sedat A, Yasin A, Abdurrahman S. ve Emre A. ile yaşı 18'den küçük S.A. ve M.M.Y. tutuklandı. Mahmut T. ve Serhat Ç'ye ise ev hapsi verildi.

Karslılar Mahallesi'ndeki Çatalan Köprüsü'nde 2 grup arasında gürültü yüzünden çıkan bıçak ve sopalı kavgada Hüseyin Fahri Temir yaşamını yitirmiş, Bahri Soncu yaralanmıştı. Polis ekipleri, bir görgü şahidinin ifadesinden zanlıların siyah renkli minibüsle kaçtıklarını belirlemiş, köprüden itibaren kaçış güzergahındaki 153 güvenlik kamerasının görüntüsünden marka, model ve plakası belirlenen siyah renkli minibüsün en son merkez Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi'ne gittiği tespit edilmişti. Olaya karıştığı iddia edilen 10 zanlı yakalanmıştı.