Televizyon
10 Mayıs 2017 11:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

Acun Ilıcalı'dan gündüz kuşağına flaş transfer! Hangi usta haberci kadroya katıldı? (Medyaradar/Özel)

28 yıldır medya dünyasında hem haberci hem programcı olarak başarılı işlere imza atan usta isim TV8 gündüz kuşağına yeni bir soluk getirecek.

Yıllardır medya dünyasında hem haberci hem programcı olarak yer alan ve yazar Lütfiye Pekcan'ın hazırlayıp sunacağı 'Yaşamdan Hikayeler' programı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de hafta için her gün gündüz kuşağında yayınlanacak.

Kadınların sesine kulak veren Lütfiye Pekcan, canlı yayında avukat, dedektif ve psikiyatrist gibi uzmanlar yardımıyla kadınlara rehber olacak.

Programın yapımcılığını yıllardır gündüz kuşaklarında birçok başarılı projeye imza atan Hülya Sepken (Ph Yapım) üstlenecek.





LÜTFİYE PEKCAN KİMDİR?

TRT Haber Merkezinde muhabir olarak medya dünyasına adım atan Lütfiye Pekcan, aynı zamanda Reha Muhtar ile 'Ateş Hattı' programına yapımcı olarak imza attı. SHOW TV, CNN Türk ve FOX  TV'de haber yayın koordinatörü, TV8, CİNE5 ve D Prodüksiyon'da program müdürü olarak görev yaptı.

SHOW TV’de bir dönem 'Ateş Hattı' ve TRT'de 'Manşettekiler' programını hazırlayıp sunan Pekcan, Kosova Savaşı'ndan İmralı Davası'na kadar tarihte derin izler bırakan pek çok olayı canlı yayınlarla olay yerinden milyonlara aktardı.

Kadın sorunlarını iyi bilen ve deneyimlerini '3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır' adlı romanla okuyucularıyla paylaşan Lütfiye Pekcan, evli ve 1 çocuk annesi.