Magazin
18 Kas 2016 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Acun Ilıcalı'dan büyük itiraf! İlk kez açıkladı!

O Ses Yunanistan’ projesini hayata geçiren Acun Ilıcalı, bundan sonraki hedefini açıkladı

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi ‘O Ses Yunanistan’, Skai TV’de ilk bölümüyle komşuda görücüye çıktı.

YUNAN HALKINI EKRANA KİLİTLEYEN TÜRK OLMAK İSTİYORUM

1.5 yıldır üzerinde çalıştığı projeyi seyirciyle buluşturan Acun ılıcalı, Atina’da düzenlenen kokteylde jüri üyeleri Elena Paparizu, Sakis Ruvas, Kostis Maraveyas ve Panos Mouzourakis ile bir araya geldi.

Yunan halkını ekran başına kilitleyen Türk olmayı hayal ettiğini söyleyen Ilıcalı, “Bu gururu yaşamak istiyorum” dedi.

BUNDAN SONRAKİ HEDEFİM ALMANYA VE İNGİLTERE

Yapımcı, bundan sonraki hedefinin Almanya ve İngiltere olduğunu anlattı.

Yurt dışındaki Türk dizileri gibi başarılı olmak istediğini belirten yapımcı, Romanya ve Azerbaycan’dan teklif aldığını ifade etti.

SURVİVOR TÜRKİYE VE SUURVİVOR YUNANİSTAN BİRLİKTE ÇEKİLECEK

Ilıcalı, “Benim sunucu ya da moderatör olarak performansımı değil, prodüksiyondaki başarımızı göstermeye çalışıyoruz. ‘Ekran önünde olayım’ diye hırsım ve Arzum hiç olmadı” şeklinde konuştu. Bu yıl Dominik’te hem ‘Survivor Yunanistan’ hem de ‘Survivor Türkiye’yi aynı zamanda çekeceğini anlatan yapımcı, “1.5 katı ekiple yoğun şekilde çalışacağız” dedi.

KERİMCAN DURMAZ, SURVİVOR'DA OLMAYACAK

‘Survivor Türkiye’ye katılacağı konuşulan Kerimcan Durmaz’ın kadroda yer almadığını belirten Acun Ilıcalı, Yunanistan’da bir kanal kurma planının olduğunu söyledi.

REYTİNGLER İYİ GELİRSE BENDEN DUYARSINIZ, KÖTÜ GELİRSE...

O Sеs Yunаnistаn'ın tаnıtımını sоsyal medya üzerinden paylaşan Acun Ilıcalı şu notu düşmüştü...

 

Acunmedya olarak gururluyuz, beklediğimiz gün geldi, ilk defa yurtdışında bir prodüksiyon yapiyoruz. İşte O Ses Yunanistan tanıtımı... Haftaya bugün yayındayız. Sizler bizi seyrettiniz, sayenizde başarımızı dünyaya duyurduk ve şimdi de O Ses Yunanistan ile Yunanistan seyircisinin karşısına çıkıyoruz. Bizi bugüne kadar destekleyen tüm seyircilerimize sonsuz tesekkürler. Bakın bakalım, jürimizi beğenecek misiniz? Hedefimiz Yunanistan'da da 1 numara olmak, süper bir jüri ve ekip kurduk. Ratingler iyi gelirse benden, kötüyse başkasından duyarsınız :))

Acun Ilıcalı (@acunilicali) tarafından paylaşılan bir video (

)