Gündem
17 Ara 2017 09:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:52

Acı haber uçaktan inince verildi, evlat acısıyla yıkıldı!

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz, büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD’den İstanbul’a döndü. Saat 20.00 sıralarında eşi Berna Yılmaz ile birlikte ABD'nin Los Angeles kentinden İstanbul'a gelen Mesut Yılmaz havalimanından hastaneye hareket etti.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları'ndaki evinde, yatağında başından vurulmuş halde bulundu.

Oğlu Yavuz Yılmaz'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan götürüldüğü hastaneye giden Yılmaz ailesi, yakınlarıyla birlikte hastaneye giriş yaptı. Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Mesut Yılmaz, saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti. Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi. DHA'da yer alan haberde Mesut Yılmaz'ın Beykoz Konakları’ndaki eve gittiği belirtildi. Öte yandan son dakika haberine göre, Yavuz Yılmaz'ın pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. Yavuz Yılmaz için Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze namazı kılınacak ve Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Korumalar dün akşam saatlerinde Yılmaz'ı eve bıraktıklarını, sabah saatlerinde de dışarı çıkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, "Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonu da açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı" dediler.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemeleri sonrasında Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Polis diğer ihtimallere karşı kamera kayıtlarını da incelemeye aldı.



YAVUZ YILMAZ PAZARTESİ GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Yavuz Yılmaz'ın pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. Yavuz Yılmaz için Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze namazı kılınacak ve Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesut Yılmaz'ın Türkiye dönüşünün ardından Mesut Yılmaz’ı telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre ; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yılmaz arasındaki telefon görüşmesi bugün akşam saatlerinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Başbakan Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’a ilişkin bu sabah gelen acı haberin kendisini de derinden üzdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu acılı günlerinde yanlarında olduğunu ifade ettiği Yılmaz ailesine, sabır ve metanet dileğinde bulundu. (Hürriyet)