Medya
17 Ara 2014 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Abdülkadir Selvi'den cemaati kızdıracak iddia! "Erdoğan'ın kalemini kırdılar!"

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Erdoğan'ı gözden çıkaran Batı'nın hükümeti devirme işini Türkiye'de en örgütlü yapı olan cemaate verdiğini iddia etti.

Selvi olayların başlangıcını ise Davos zirvesinde Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Peres'e "One minute" çıkışına dayandırdı.

17 Aralık operasyonunun yıldönümünde yazarın hedefinde cemaat vardı. Selvi, Zaman Gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'nin “Bu kadar istihbarat merakı, bu kadar telefon dinleme merakı nereden geliyor?” sorusunu köşesine taşıdı.

"Gülerce’yi bilmem ama ben cevabımı aldım" başlıklı yazısında cemaatin neden neden hükümete karşı bir tutum izlemeye başladığını okurlarıyla böyle paylaştı:

"Gezi olaylarının meydana getirdiği Türkiye konjonktürünü gözünüzün önüne getirdikten sonra henüz AK Parti milletvekili rozetini taşıyan İdris Bal’ın şu sözlerine kulak verin:

“Uluslararası bütün güçler Erdoğan’ı çizdi, Erdoğan’la devam etmek mümkün değil, Erdoğan öyle ya da böyle gidecek, bizim Erdoğan sonrasına hazırlıklı olmamız lazım.”

Bakmayın bunların yolsuzlukla -molsuzluk diye yeri göğü inletmelerine.

2010 yılında açtıkları ancak sisteme girmedikleri dosya ile 17-25 Aralık’ta darbe girişiminde bulundular. Çünkü Batı’nın Erdoğan’ın kalemini kırdığına inanıyor ve darbe sonrası Türkiye’nin yönetimini devralmaya hazırlanıyorlardı.

17-25 Aralık’ın asıl anlamı buydu.

TELEFON DİNLEMELERİNDE GERİ GİDİLDİĞİNDE KARŞIMIZA BİR TARİH ÇIKIYOR

Çünkü telefon dinlemelerinde geri gidildiğinde karşımıza bir tarih çıkıyor. 2009 tarihi bu. Yani Erdoğan’ın İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e, ”One Minute” çektiği tarih.

O gün Erdoğan’ın kalemini kırma kararı alan uluslararası sistemin ihaleyi kime verdiği anlaşılıyor.

O kişi Türkiye’de en örgütlü yapıyı yöneten ve ABD’de ikamete mecbur edilen Fethullah Gülen’di.

CIA BAŞKANININ TEKLİFİ

Öyle ki CIA Başkanı Petraus, Eylül 2012 tarihinde Başbakan Erdoğan’la yaptığı görüşmede, ”Siz İsrail’in özrünü kabul edin, biz de sizin Cemaatle ilişkilerinizi düzenleyelim” teklifinde bulunmuştu.

Hüseyin Gülerce, Cemaatin istihbarat merakıyla ilgili sorusunun cevabını aldı mı orasını bilmem ama ben, Cemaatin en fazla nemalandığı AK Parti iktidarına karşı neden darbe girişiminde bulunduğu sorusunun cevabını aldım.