Gündem
30 Ağu 2014 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:37

AA yeni bakanın yazlık komşuları ile röportaj yaptı!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un yazlığının bulunduğu Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Suluca köyüne giden muhabirler ‘araştırmacı gazetecilik’ örneği sergiledi.

Numan Kurtulmuş’un 62′nci hükümette Başbakan Yardımcısı olarak göreve getirilmesini ‘farklı bir açıdan’ haberleştiren Anadolu Ajansı bir ilke imza attı.

Diken.com.tr'nin haberine göre, yeni Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un yazlığının bulunduğu Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Suluca köyüne giden muhabirler ‘araştırmacı gazetecilik’ örneği sergiledi.

Anadolu Ajansı muhabirlerine Kurtulmuş’un başbakan yardımcılığına getirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Kurtulmuş’a yeni görevinde de başarılar diledi. Köy muhtarı ve köyde bulunan caminin imamıyla da konuşan Anadolu Ajansı muhabirleri, ‘bölgeden sıcak gelişmeleri’ aktardı.

Muhtar Faruk Ahmet Ergin, “Numan bey, 2004 yılından bu yana köyümüzdeki yazlığına gelir. Yaz aylarında sürekli görüşürüz. Çok iyi bir insan. Çok birlikteliğimiz oldu, çok sohbet ettik. Önce Türkiyemiz, sonra Çanakkalemiz ve köyümüz için çok faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

BU İLK DEĞİL: "ADAMLIĞIN ZİRVESİ TANER YILDIZ"
Anadolu Ajansı daha önce de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın Soma faciası sırasında yaşadığı ‘zorlu şartları’ haberleştirmişti.
‘Adamlığın zirvesi Taner Yıldız’ ibaresinin vurgulandığı haberde Yıldız’ın iki gün üst üste aynı gömleği giymek zorunda kaldığı ifade edilmişti.