Gündem
30 Tem 2016 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:26

'99. Gün' filminin çekimleri başlıyor!

'Benim Hikayem' filminin yapım firması HM Productıons ile 'Masal' filminin yapım firması Erik Sanat, '99. Gün' adlı filmi ortak çekme kararı aldılar.

Başrollerinde Hakan Yusufoğulları, Tolga Yüce ve birçok ünlü ismin yer alacağı '99. Gün' filminin çekimleri yakında başlayacak.

Merakla beklenen filmin kadrosu şöyle:
Yönetmen: Mesut Erbaş, Üveys Mermertaş, Hikaye ve Senaryo: Mesut Erbaş, Üveys Mermartaş, Yapımcı: Hakan Yusufoğulları, Mesut Erbaş ve Üveys Mermertaş, Başrol: Hakan Yusufoğulları ve Tolga Yüce.

Hikayede; 'Kenan' karakteri, 9 yaşında ailesini kaybeder ve amcası ile İstanbul’da yaşamak zorunda kalır. Amcasının, 'Kenan'da keşfettiği sanatçılık kabiliyeti üzerine konservatuvarda eğitim almaya başlar. 'Kenan', yakın zamanda sanat cimasında önemli bir noktaya gelmesine rağmen huzuru bulamamıştır. Çevresindeki insanların samimi olmaması ve huzuru bulamamasının ardından uzun bir yolculuğa çıkar. 'Kenan'ı çıktığı bu gizemli yolculukta, birçok macera beklemektedir. 'Kenan' ayrıca gizemli ve birçok ilginç olaylarla karşı karşıya kalacaktır.